Parenting

Lille valpen vår

617987-9-1360616043974

Say hello to my little friend. Hihi. Valpen til høyre skal flytte inn hos oss den 26. februar og vi gleder oss så utrolig mye til å møte henne imorgen. Det meste til valpen er med i prisen når vi henter henne, men jeg har blant annet kjøpt et lengre halsbånd, fin rosa matskål og et søtt lite bur som hun skal sove i om natten. Hun er en mittelspitz og er en liten hund som maks vil bli mellom 30 – 38 cm. Denne tyske rasken er visstnok den perfekte familiehund, så vi klarer nesten ikke å vente med å få hjem vårt nye familiemedlem.

Om det er noen som har erfaringer/tips/råd om små hunder, så fyr løs. Jeg har aldri hatt hund før, så jeg vil være så godt forberedt som overhodet mulig. En ting er iallefall sikkert, og det er at hun kommer til et veldig kjærlig og trygt hjem. Hun skal få det så godt hos oss! :-)

Har prøvd å komme på et fint navn til henne i hele dag, men jeg synes liksom ingen navn er fine «nok». HJELP MEG! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits