Parenting

En fin dag

Argh nå er jeg både lei meg og forbannet på samme tid. Tenkte å ta bilder av den nye leiligheten vår, men til min store skrekk, så var minnekortet verken i kameraet eller i pcen. De to eneste plassene kortet kunne være.. Nå har jeg da klart å rote det bort og jeg må kjøpe meg et nytt så fort som mulig. I mellomtiden får dere bare holde ut med litt amatørmessige iphonebilder. Jeg liker å tro at det er bedre enn absolutt ingenting ihvertfall.

bilde(1)

Igår hadde jeg og Miley en av de fineste dagene sammen siden Magnus døde. Vi koste oss sammen hele dagen hvor vi både lekte oss i snøen, leste bøker, lagde oss en god middag, så «Lille Prinsesse» og spilte et morsomt spill på ipaden. Utrolig imponerende å se hvor raskt Miley lærte seg spillet igår. Det gikk ut på å plassere de rette dyrene i de riktige formene, og hun ble helt hekta med en gang. Etter et kvarter så jeg meg nødt til å ta unna spillet, hvis ikke hadde hun nok blitt sittende helt til sengetid. Det er en fin grense mellom gøy og avhengighet når det kommer til ipad, tv og film synes jeg.

bilde(1)1

Siden vi skal til Mallorca om mindre enn en måned, så har jeg inngått en avtale med meg selv, og den går ut på at jeg skal gå/jogge/springe på tredemøllen minst en time hver dag, samt at jeg skal bytte ut to måltider med proteinshaker og ellers spise sunt og godt. Sørge for å få i meg mer frukt og vann vil bli alfa omega fremover tror jeg.

Det jeg sliter mest med når det kommer til å holde meg til slike avtaler er det forbaskede søtsuget jeg får etter et par dager. Noen som har gode og effektive tips til dette?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply http://molar85.blogspot.no/ 13. mars 2013 at 13:48

  Hei
  Forbaska irriterende når ting forsvinner.. Jeg ser til min store skrekk at laderen til min PC med alle bilder og blogginnlegg er gåen. Englegutten min er 1år i dag og hadde planen klar med bilder og innlegg så nå bare håper jeg pcen holder ut til innlegget er postet.. Ghaaa
  MEN iallefullefall, tips til å dempe søtsuget.
  Det jeg pleier å gjøre er å ta en kopp med te med honning i. Hjelper igrunnen litt på sult og søtsug. Ellers så er brunost effektivt for å dempe søtsuget :) Det finnes jo også sånne kromtabeletter (tror det heter det) som jeg tror de selger på helsekosten.

  Ellers ønsker jeg deg en god dag :)

 • Reply Julie 13. mars 2013 at 19:33

  Drikk te istedet!
  Eller hver gang du får søtsug, gå og fyll et glass med vann og styrt hele. :) hjelper for meg :)
  Kromtabletter har jeg også prøvd men de hadde ingen virkning.

  Eller som jeg har gjort, jeg og kjæresten min inngikk ett veddemål der den første som spiser godteri må dra på ballettime med fullt utstyr, «kondomdrakt» og tutu. Ballettime er ikke så ille, men å tape mot han, det skal aldri skje!

 • Reply janne 14. mars 2013 at 00:18

  Jeg har gått på grethe roede, og der har man ikke søtsug i det hele tatt =) dette kommer først og fremst pga at man har mangel på noe,ja sukker,men også noe annet i kosten ;)Så hvis kosten er satt opp slik at du får ofte nok mat og riktig mat skal ikke dette komme :) UTROLIG godt å lese at du hadde en fin dag Reidun!:) Lykke til ;)

 • Reply Ragnhild 14. mars 2013 at 08:21

  Så godt å høre at dere får noen slike dager imellom:) Håper de kan komme oftere og oftere:) Når jeg får lyst på noe skikkelig godt koker jeg meg en kopp
  Te. En god en da. Pukka har veldig mange gode. Eller så koker jeg meg en kopp kaffe, og skjærer opp litt frukt. Da koser jeg meg veldig, og lurer meg selv litt med at det er en skål med smågodt. Skulle jeg likevel ikke klare å motstå søtsuget tar jeg en bit mørk sjokolade. Den er tross alt mye sunnere enn vanlig sjokolade og tar toppen av det værste søtsuget. Det som fungerer allerede best for meg er totalt godteristopp. Det er tøft, men etter noen dager er jeg helt uten søtsuget:)

 • Reply Marita 18. mars 2013 at 22:26

  Frukt, som druer og mango hjelper godt på søtsuget her i hus. Craver man skikkelig er mager vaniljekesam med f.eks. bringebær og blåbær supergodt, og ikke så usunt. Lykke til :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits