Parenting

Tro på deg selv

Foreløbig går den sunne livsstilen ganske bra. Igår jogget jeg til sammen 80 minutter på tredemølle og spiste kun en proteinshake til frokost, en banan etter trening, laks til middag, appelsin og en kopp te for å dempe søtsuget og en proteinbar til kveldsmat, pluss veldig mye vann selvfølgelig. Håper virkelig jeg klarer å fortsette på denne måten, da jeg innerst inne vet at kroppen ikke har behov for sukker og usunn mat.
MM-I-can-do-this
Akkurat nå sitter Miley og spiser frokost, mens jeg koser meg med en proteinshake med sjokoladesmak. Etterpå blir det jogging en liten time før vi skal ut å nyte finværet.

Håper mine skjønne lesere får en herlig og god dag!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply kristinefargerik 14. mars 2013 at 12:40

  Flink du er!! Lykke til videre :D

 • Reply Jona (Mammalivet i Berlin) 14. mars 2013 at 15:08

  Så flink du er! Du er en inspirasjon! Masse lykke til videre med den sunne livsstilen:) klemmer fra Berlin.

 • Reply Sofie 14. mars 2013 at 19:25

  Så flink du er med treninga! :) Men du må jo huske på å spise da, det så ikke ut som det var så veldig mye mat i løpet av dagen, og det holder man ikke lenge på :)
  Lykke til, dette greier du!!:D

 • Reply Toyni :) 14. mars 2013 at 20:20

  du får passe på så du ikke spiser for lite da :) men så utrolig flink du er!:)

 • Reply Anine Kristin 14. mars 2013 at 22:59

  Wow, så flink du er Reidun! :D Men husk at det er bedre og spise mye (men sunnere) enn lite. For dette her hørtes jo ikke så mye ut. Bare et lite tips, for ellers er det lett og gå på en smell. Spis sunnere mat, mye proteiner, grønnsaker, frukt osv. Bytt ut sukker med sukrin, test ut litt nye sunne måltider fra forskjellige blogger og ha det gøy på kjøkkenet.

  Jeg har fått tilbakemeldinger av flere småbarnsmødre at de kesam-pannekakene og bananpannekakene jeg pleier og lage er en slager hos barna! :D <3

  STÅ PÅ! Du er kjempeflink <3 Leser bloggen din hver dag, men er ikke så flink til og kommentere (skjerpings!:()

 • Reply Sara 18. mars 2013 at 10:44

  Ser det er flere som har sagt at du må passe på at du ikke spiser for lite, og det er helt avgjørende! Hvis du spiser for lite, vil du bryte ned kroppen i stedet for å bygge den opp, og den går inn i «forsvar» og holder på fett i stedet for å kvitte seg med det. Spis sunt, proteiner, grønnsaker og frukt. For å stoppe søtsug spiser jeg rosiner innimellom, eller annen frukt. Hvis du legger til styrketrening i treningen din, vil du oppnå resultater mye raskere også! Snakk med en personlig trener som kan legge opp et program for deg – jeg lover at det funker!
  Stå på, tenker på dere i denne vanskelige tiden.

 • Reply Marita 18. mars 2013 at 22:23

  Så flink du er! Men du må ikke spise for lite, vettu :) Gleder meg til å følge med på dette.

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits