Parenting

Slutt på sommeren

Jeg har tviholdt på den med nebb og klør i hele september, men nå ser det ut til at jeg må gi slipp på den norske sommeren. Selv om den begynte med trist regn og lite sol, så har jeg blitt imponert over den gode temperaturen både i august og nå i september. Det var først igår at jeg mente det begynte å bli nødvendig med en tynn lue og en god hals da jeg skulle følge Miley til barnehagen. Det kan hende jeg var en eller to dager for sen desverre, for nå ligger den lille prinsessen min med både vond hoste, feber og snørrete nese.

Disse temperaturendringene gjør det så vanskelig å bedømme av og til. De fleste av oss har derimot som vane å få influensa om høsten, så da er det litt godt å tenne lys, koke seg en kopp kakao og tulle seg inn i et godt pledd når man er syk. Høsten er uten tvil den beste (om jeg kan si det?) tiden å være syk på, da det tross alt er noe bra å se på TV hele tiden. Jeg derimot, jeg har klart å bli så hekta på bokserien «Morganville Vampires», og jeg kan nesten ikke huske sist jeg så et program på tven.. Vel vel, bare 9 bøker igjen nå.

Jeg må bare avslutte med dette nydelige bildet av Miley. Hun ble helt i ekstase da hun kom hjem fra barnehagen og så filmen mamma hadde kjøpt til henne. Nå går hun rundt og snakker om Ariel og Fomle hele tiden. Åh.. Disse herlige barna! :)

Håper alle mine blogglesere får en kjempefin kveld. Nå skal jeg fordype meg inn i Morganville igjen. Blogges imorgen!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits