Parenting

Kosebamse-kupp

God morgen snille blogglesere. Jeg håper virkelig dere har hatt en bedre morgen enn det vi har hatt. Her våknet vi nemlig ganske så brått med en spyende Miley og 40 i feber. Tjohei, vi klarte nesten en hel dag uten noe sykdom. Alle sammen sier at «sånn er det når de begynner i barnehagen», men huff så slitsomt det er. Jeg eier jo ikke immunforsvar selv heller, så da blir vi alltid syke begge to.

I går kveld (da jeg ante fred og ingen «sykdom») ble jeg sittende oppe til langt over midnatt på leting etter «Doctor McStuffins» leker på ebay. Følte meg som et lite barn selv da jeg kom over disse to nydelige bamsene «Lambi» og «Kose» fra Disney Store i USA. Jeg hev meg på to budrunder og yes(!) jeg vant begge to råbillig. Ifølge infoen på ebay, så skal bamsene være i perfekt størrelse også. Ikke for små og ikke for store. Miley kommer til å bli helt vill av begeistring. «Lambi» og «Kose» blir helt sikkert hennes nye sengkamerater sammen med «Jumpi» fra «Vennebyen».

Dette er aller første gang jeg har kjøpt noe gjennom ebay, så jeg er spent på leveringstiden og eventuell frakt. Håper jeg ikke får en gigantisk regning i posten liksom.. Om alt går strålende, så har jeg sett meg ut myyyye mer, blant annet klær med «Doctor McStuffins», «Dora Utforskeren» og «Sofia Den Første». Hvorfor selges ikke slikt i Norge? Irriterer vettet av meg. Her til lands har de jo så å si ikke noe leker fra Disney Junior kanalen. Krysser fingrene for at butikkene får inn litt nye varer før juletider iallefall.

Har noen av dere bestilt fra ebay før? Hvilke erfaringer har dere? Tell me! :-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits