Parenting

Fantastiske oldeforeldre

dor

Etter noen tunge og vanskelige dager er jeg nå tilbake igjen. I går var det akkurat ni måneder siden mannen min døde, så det er på grunn av det at jeg har vært litt fraværende på bloggen. Jeg har tatt det litt tyngre enn jeg forventet, men nå begynner humøret å komme tilbake igjen.

Vi har heldigvis hatt noen lysglimt i hverdagen, nemlig å få masse pakker i posten. Miley har fått så mange nydelige klær med motiv av «Doctor McStuffins» og «Sofia Den Første» nå. Jeg var veldig skeptisk til å bestille fra ebay, men nå har det blitt en stor favoritt altså. I dag mottok vi en fantastisk fin fleecetunika med «Doctor McStuffins» på og Miley hylte rett og slett av glede, så den regner jeg med blir brukt ofte nå i vinter. Skal sørge for å få tatt noen bilder av de nye klærne hennes. Det er virkelig ikke bare bare å være blogger nå som det blir så raskt mørkt ute. Jeg rekker jo ikke å ta noen bilder i dagslys..

I morgen skal vi ligge over til oldemor og oldefar, noe Miley synes er veldig gøy. Det er ikke alle som er så heldige å ha oldeforeldre, så det er viktig å sette pris på hverandre. De forguder Miley og gjør absolutt alt for henne, og på farsdagen i år blir det så Miley tegner kort til oldefar i barnehagen. Det blir nok noen tårer når han får det kortet tenker jeg.. :-) Jeg skal diske opp med lasagne, hvitløksbaguetter og salat til middag i morgen, så vi skal kose oss masse på overnattingsbesøk!

Hvilke planer har dere for fredagskvelden?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply HildeM - lykkelig med liten 24. oktober 2013 at 20:38

  Håper dere hadde det fint.

  Ha en super kveld og titt gjerne innom bloggen min og bli med på den søte uglegiveawayen min om du har lyst :)

  Klem fra Hilde

 • Reply P 24. oktober 2013 at 20:58

  Jeg har nettopp lest gjennom hele bloggen din. Det var vondt. Du er en flott kvinne, og har en fantastisk nydelig datter <3 kommer til å tenke på dere når jeg legger meg i kveld tror jeg, har brukt noen timer på dette allerede. Dere er sterk, jeg ønsker dere to alt gode videre i livet. Jeg har selv en datter på samme alderen, det er kjekt å ha en fantastisk unge å våkne opp til :-) mvh…

  • Reply Reidun Beate 24. oktober 2013 at 21:09

   P: Tusen takk for fine ord! <3 Livet er utrolig skjørt og man vet aldri hva morgendagen bringer. Likevell, så må man prøve å tenke positivt og fortsette å leve livet så godt man bare kan. Stor klem fra meg og Miley <3

 • Reply interiorgirl1 24. oktober 2013 at 21:00

  naw.uff.det er så trist med mannen din :/ mistet nettopp pappan min på august jeg nå…å det synes jeg var fælt nok :( *gir deg en god klem i mørke kvelden*

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits