Interior

Landlig, men moderne

dreamkitchen

Herremin for et vakkert kjøkken! Da jeg kom over dette bildet på en Finn.no annonse, ja, da var det like før jeg begynte å gråte. Dette er uten tvil mitt ultimate drømmekjøkken og selv om det er så vanvittig lekkert, så er det bittert å tenke på at det garantert er mange år før jeg har mulighet til å skaffe meg noe lignende selv. Men EN DAG blir det, det vet jeg!

Jeg har hele tiden vært ganske sikker på at jeg garantert kommer til å ha helt hvitt kjøkken, men jeg falt pladask for denne herlige grånyansen. De siste månedene har jeg bare mer og mer fått sansen for grått, så det er vel kanskje derfor også at jeg begynner å skifte litt retning, litt bort fra det trygge hvite. Når det kommer til gulvet, så er jeg hundre prosent sikker på at det skal være ganske så lyst. Jeg er ikke noe fan av mørke gulv, selv om det til tider kan se utrolig stilig ut. Det er bare ikke «meg».

Har du allerede fått ditt drømmekjøkken og/eller hvordan ser det eventuelt ut i hodet ditt? :-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Janne 26. oktober 2013 at 21:31

  Jeg er også helt frelst av grånyanser! Har store planer om en konstrastvegg i grå på stua og på kjøkkenet har jeg lyst på høy glans hvite skap med fliser/skjermplater i grått.
  Sukk, har så lyst på dette:
  http://www.mobelringen.no/kolleksjon/produkter/stue/bord/cross-sofabord-gra-37696/nb?REF=37696
  og denne:
  http://www.mobelringen.no/kolleksjon/produkter/spisestue/spisebord/cross-spisebord-240-37693/nb?REF=37693

  • Reply Reidun Beate 26. oktober 2013 at 22:22

   Janne: Åh så herlige bord! Fikk skikkelig sansen for det første! :-)

 • Reply merema 26. oktober 2013 at 22:55

  Veldig fint kjøkken!
  Jeg har nok ikke mitt drømmekjøkken enda nei. Tenker det blir når man kjøper seg eget hus eller leilighet! Men vil ha noe i en sånn type stil tenker jeg! Jeg har veldig lyst på ei kjøkkenøy! men da må kjøkkenet være veldig åpent og stort!
  Kjøkkenet vi har nå er en liten krok, med altforliten vask og kjøleskap. Men det duger for akkurat nå :)

 • Reply appelsinpiken 27. oktober 2013 at 02:27

  Åh, fantastisk herlig kjøkken! Det er kjøkkenet jeg ikke viste jeg ønsket meg, intill jeg såg bildet!
  Grått interiør – Check
  Bar med barstoler – Check
  Mye skapplass og benkeplass – Check
  Ble veldig nysgjerrig på resten av huset og hvor det ligger, så om du orker, hadde det vært fint med en link:)

  Jeg har ikke drømmekjøkkenet (enda). Det er lite, hesteskoformet og gult. Har tenkt på å male det lysegrått siden vi flyttet inn, men… Latskapen lenge leve. *kremt*

  • Reply Reidun Beate 27. oktober 2013 at 13:08

   Appelsinpiken: Åh jeg husker desverre ikke hvor jeg fant bildet, det var iallefall på leieannonser i Osloområdet på over 150 kvm. :-)

 • Reply interiorgirl1 27. oktober 2013 at 19:22

  fantastisk kjøkken! jeg vil også haaaa!!

 • Reply Toyni(: 27. oktober 2013 at 20:14

  åå fy, nå ble jeg helt forelska. det var jammen fint ! :D

 • Reply Tinas Verden 30. oktober 2013 at 00:14

  Uten tvil drømme kjøkkenet! Det der var helt utrolig fint!
  (lagrer bilde til vi en vakker dag i fremtiden skal bygge hus..)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits