Other

Remember Movember

movember

Hei og velkommen kalde November. Jeg liker deg egentlig ikke noe særlig, men de siste årene har jeg forbundet deg med noe veldig viktig, nemlig Movember! Jeg synes at det er vanvittig viktig at vi i Norge støtter kreftsaken, uansett hvilken krefttype det enn er. Kreft er dødelig og vi må stå sammen og støtte hverandre, slik at vi forhåpentligvis en dag kan finne en slags kur for denne grusome sykdommen.

I Movember settes fokuset sterkt på prostata- og testikkelkreft samt psykisk helse, og dette gjøres via enten å donere penger, samle inn midler og/eller rett og slett la barten gro. Det er utrolig mange menn som er med på dette og det synes jeg er fantastisk flott. Det er derfor opp til oss kvinner å få gjort folk mer bevisste på Movember via andre måter. Du kan lese mer om hvilke alternativer du kan vise din støtte gjennom HER.

Selv har jeg vært flink pike og donert et beløp til saken. Gjør det du også HER.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply frk elton 1. november 2013 at 21:32

  Hei :)
  Så koselig at du fant meg og likte bloggen min :)
  Måtte straks inn her og liker stilen din :)
  Fikk frysninger når jeg leste høyre kolonen og videre i bloggen..
  Vet ikke hvordan det er å miste sin kjære men jeg kjenner sorg..
  Mistet min datter i krybbedød i mors liv ( i uke 37 ) for snart 7 år siden, kjennes ut som det var i går…
  Det du skriver er høyst gjennkjennelig, mange av tankene er akkurat de samme.
  Du har sikkert hørt det før men jeg lover, det blir lettere!!
  Synes dette sitatet beskriver så godt :
  Sorgen er som en trekant som dreier rundt i hjertet og risper opp med sine spisser slik at det gjør vondt. Etterhvert slites spissene ned og gjør mindre vondt, til sluttt har den blitt en sirkel som for alltid fortsetter og snurre sorgen og minnene men uten den rispende smerten.
  Vet at merkedager er ekstra vonde, tillat deg selv å gråte, det hjelper kanskje litt!
  Håper du får en fin helg!
  Klem

  • Reply Reidun Beate 2. november 2013 at 00:47

   Frk Elton: Tusen takk for en utrolig skjønn kommentar. Jeg har frysninger over hele kroppen over sitatet du delte med meg. Det stemmer presis og er akkurat slik det føles. Tusen takk for at du viste meg oppmerksomhet og ga meg gode ord <3

 • Reply Rebekka 2. november 2013 at 00:39

  Så koselig blogg du har ! :)
  Kom over den da du kommenterte et innlegg hos Monique Lund.

  En riktig god helg til deg :)

  • Reply Reidun Beate 2. november 2013 at 00:44

   Rebekka: Du skriver en av mine favorittblogger og jeg er fast leser hos deg!! :-) Elsker bloggen din! :-)

  Leave a Reply

  Blogglistenhits