Parenting

Blitt skikkelig stor jente

miley-pink

Hei hei kjære lesere!

Denne helgen har vi kost oss sammen med familien, blant annet søsteren min og barna hennes, som nylig har kommet hjem fra en tre ukers-ferie på Kypros. Vi har savnet dem noe vanvittig, så det var godt å se dem igjen. Miley har vært helt i hundre hele helgen og det er tydelig at hun allerede har fått seg et stort forbilde i søskenbarnet sitt, Chaney, som er fem år. Hun hermer etter henne i alt hun både gjør og sier, noe som er veldig lærerikt.

Miley har også begynt å få en mye større interesse for å gå på do de siste to ukene. Hun har foreløbig kun tisset på do, men det er nok ikke lenge før hun vil prøve nummer to også. Hehe! :-) Jeg er så stolt over henne og roser henne selvsagt opp i skyene når hun går på do. Det er så moro, men også litt småtrist at hun begynner å bli så stor. Vel vel.. I mine øyne vil hun alltid være «babyen min». :-)

Jeg har hørt fra andre foreldre at det er veldig individuelt når barn slutter med bleie, men jeg vil utrolig gjerne høre deres tanker og historier rundt bleieslutt. Hva var deres største utfordringer og hvor gamle var hun/han? Setter stor pris på gode råd! :-)

Håper dere alle har hatt en kjempefin lørdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥ 2. november 2013 at 22:37

  Awwwhh, så nydelig hun er :) Virkelig vakker!

  ♥ Lizbethosnes.com

 • Reply MumseVilde 3. november 2013 at 00:56

  Så utrolig nydelig og tøff hun er :) Hvor gammel er hun nå, da?
  Veldig spent på hvordan det blir med bleieslutt her, mannen min er gambisk, og der er de veldig flinke med «potty-training» tidlig, og bedriver også noe EC fra spedbarnsalder – altså å lese barnet og når det må på do! Egentlig et spennende tema.. Lykke til – viktigst at hun føler mestring, tenker jeg, da :)

 • Reply Toyni(: 4. november 2013 at 13:40

  Jeg må bare si det Reidun, at du virker som ei så fantastisk flott mor ! Skulle ønske jeg hadde en mor som deg når jeg vokste opp !<3

  • Reply Reidun Beate 4. november 2013 at 15:36

   Toyni: Åh tusen takk <3

 • Reply Malin Amalie 13. november 2013 at 19:09

  Åh så herlig!!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits