Christmas Epic Design

Christmas prints

christmaslayout

Vi er allerede kommet noen dager inn i november nå og jeg ser at alle butikker har blitt stappet full av både julemat, julepynt og fin julestemning. Selv om jeg personlig synes det er aaalt for tidlig å begynne å pynte til jul før 1. desember, så har jeg likevell laget tre nye print som gir meg en liten julefølelse. Disse printene selger jeg både i A4 og A5, så vel som alle andre print jeg har på nettbutikken min HER. Om noen av dere ønsker print i størrelsen A5, så må dere kontakte meg via mail – reidunbeate@live.com.

Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Toyni(: 4. november 2013 at 13:21

    åå, så fine de var : )

  • Reply Fabelaktig 5. november 2013 at 12:21

    Fiine! Gud, så flink du er!

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits