Epic Design Interior

Envy

nyeprint
To nye print laget i dag og som nå er tilgjengelig for salg i nettbutikken min HER.

Et par timer ble brukt til å designe disse printene, men nå skal resten av kvelden brukes til å oppklare mordet på Rosie Larsen. Jeg har etter mye frem og tilbake begynt å se «The Killing» på Netflix og gjett om jeg hadde gått glipp av noe stort da? Absolutt en av de beste spenningsseriene om mord, kriminalitet og etterforskning jeg har sett. Anbefales på det sterkeste!

Jeg har vært alt for nølende til å starte med julekalenderen til Miley i år, så i morgen blir den store dagen da jeg både begynner og forhåpentligvis blir ferdig med den. Er forresten veldig interessert i å høre hva dere har valgt å kjøpe inn til kalendergaver? Jeg er helt blank. :-)

——————————————————————————————————————————————————

Two new prints is now available for sale at my online store HERE .

A few hours was spent designing these two prints, but now I’m gonna spend the rest of my evening solving the murder of Rosie Larsen. I have tarted watching «The Killing» on Netflix and boy have I missed out on something big! It is absolutely one of the best tv-shows about murder, crime and police investigation I have seen, ever. Highly recommended!

I’ve been way too hesitant to start with my daughters Christmas calendar this year, so tomorrow is the big day when I will both start and hopefully finish it. By the way, I am very interested in knowing what you have bought as the calendar gifts? I’m totally blank, so I appreciate some good tips. :-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Gunnhild 14. november 2013 at 23:24

  Tips til kalendergaver:
  – hårpynt (strikker, hårspenner, hårbånd, osv).
  – puslespill
  – bøker
  – julegodt (f.eks. i helgene)
  – klistremerker
  – fargeblyanter
  – modellkitt
  – perler og perlebrett (finnes store perler også).

  Er mye en kan kjøpe til disse små, men det kommer såklart an på hvor mye du har tenkt å bruke på kalenderen og hva ho liker å drive med.

  Lykke til med shoppingen! :)

 • Reply mammakayso 14. november 2013 at 23:25

  Kjempefine Reidun, du er virkelig flink :) Og når det kommer til The Killing så så vi denne serien i sommer og er helt enig, sykt sykt bra! :D vi ble lurt trill rundt rett som det var :D

 • Reply fabelaktigbloggen 15. november 2013 at 22:39

  De var såå fine!
  ♥♥

 • Reply janne 16. november 2013 at 00:23

  Den største tassen her fylte nettopp 3 år,så det blir første år med gavekalender:) jeg er veldig imot å kjøpe gaver som han ikke «trenger»,for de blir jo bare kasta uansett:p så her ble det kjøpt:
  -magisk vaskekluter(slike some er tettpakka med motiv)
  -tannbørste (postmann pat)
  -tannkrem(postmann pat)
  -noen dager med sjokolade
  -sokker
  -klistremerker
  -klistremerkebok da jeg er lei av at han klistrer de bort p ark som uansett blir kastet :)
  -blyant med viskelær på toppen med morsom figur
  -en julekule (sånn man rister på så snør det)
  -badeskum( sånne som man kjøper på apoteket,som finnes i cars og prinsesse ol)små figurer bare
  -minibok om lynet mcqueen

  ting jeg ikke trenger å kaste,men likevel kommer til å kjøpe :) du er så heldig å ha jente med litt hår,så da finnes det jo MASSE hårstæsj :D

 • Reply interiorgirl1 16. november 2013 at 21:20

  her blir det ingen kalendergaver siden snuppeline er bare 2 år,så det blir nok en sjokoladekalender og det blir hun nok mer enn nok fornøyd med :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits