Bloglife

Instagram favorites

Det er nesten skummelt hvor lenge jeg kan bli sittende å glane på Instagram. Det finnes så mye vakkert og interessant å se på. Hashtagene jeg definitivt oftest ser etter er #interior, #quotes og #design, og det er et uendelig hav av bilder der som gir meg påfyll av inspirasjon flere ganger om dagen. Siden jeg finner nye personer å følge så å si hver dag, vil jeg nå dele mine favoritter av og til her på bloggen. Håper de første tre faller godt i smak. Enjoy!

regine

@Regineskreativiteter: Regine er en 30 år gammel sykepleierstudent fra Bodø. Hun har også en blogg, men den har desverre ikke blitt oppdatert siden starten av oktober. Heldigvis legger hun ofte ut bilder på instagram istedet. Yeeey!

splittertine

@Splittertine: Martine heter jenta bak denne instagramkontoen, men etter mye søking på nettet måtte jeg gi opp håpet om å finne en blogg som hører til. Uansett, så er hun absolutt en av mine favoritter når det kommer til interiørbilder. Makan for et nydelig, lyst og skandinavisk hjem hun har. Herlig!

annie

@homebyanniedox
: Dette er instagramkontoen til den svenske grafiske designeren Annie DOX. Hun lager print hovedsaklig på svensk, men designer også stilige illustrasjoner. Ut ifra bildene hennes, er det absolutt ingen tvil om at denne dama har et fantastisk flott hjem. Jeg elsker hvordan hun bruker svart og hvitt i alle rom. Lekkert! :-)

Følger du noen av disse brukerne fra før og/eller har du noen forslag til andre jeg kan følge på Instagram?

——————————————————————————————————————————————————

In this post I’m sharing three of my absolute favorite people to follow on Instagram. Hope you fancy them as much as I do! ;-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits