DIY

DIY: Hjemmelagd domino

dominoes
Bilder lånt fra Mommy Network, The Pretty Blog og Mandy Sloan.

I går ble jeg sittende å lete på nettet etter kreative spill for barn. Da jeg plutselig over en drøss av hjemmelagde dominos og for en dominoselsker som meg, så ble jeg selvfølgelig helt i ekstase over mitt noe uventede funn! Kvelden ble derfor brukt til å lage mitt eget forsøk på dominos og etter kun en liten time, så hadde jeg allerede et ferdig resultat. Woho for DIY!

dominodiy

Jeg lagde mitt første sett i svart/hvitt og synes ikke resultatet ble så forferdelig egentlig. Skal definitivt få spilt med disse noen runder nå i vinter, samtidig som jeg vet at jeg kommer til å lage flere sett med andre bilder og figurer. Jeg tror rett og slett at jeg har fått litt DIY dilla og det passer meg utmerket nå som julebaksten står for tur. Her hjemme skal vi bake colakakers, sirupsnipper og peanøttkjeks. Pepperkakehuset hopper vi over i år og lager heller mange store og godt dekorerte pepperkaker. Hva står på dessertmenyen til dere i år? :-)

dominodiy1

——————————————————————————————————————————————————

Yesterday I got inspired to make my own set of dominos for the first time and I’m quite satisfied with the end result. I absolutely love DIY projects!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Iselin - Mamma til to søtinger 25. november 2013 at 11:44

  Så utrolig kreativt :D Det ble jo kjempe fint. Har du tegnet på de selv? Eller er det noe trykk? :)

  • Reply Reidun Beate 25. november 2013 at 11:47

   Det er laget i photoshop! :-) Kjempemoro! :-)

  Leave a Reply

  Blogglistenhits