Life

Bamboo pad

en-INTL_L_WACOM_Bamboo_Pad_Wireless_Silver_Black_DHF-01053_mnco

Dere må tro jeg ble glad da jeg mottok dette herlige tegnebrettet i posten i dag. Desverre var lykken kortvarig, da det viste seg at Komplett.no hadde glemt å sende meg pennen og pennespissene som hører til. Makan. Heldigvis var også den lille irritasjonen også ganske kortvarig. Jeg kjenner at jeg blir langt ifra like sint for slike små bagateller lengre. Feil og uhell kan skje og hva annet kan vel jeg gjøre enn å informere om feilen som er gjort? Det hjelper lite å bli sint i en sånn situasjon.

Jeg og Miley kom nylig hjem etter et par netter på overnatting hos farmor i Trondheim, men siden vi har litt travle planer nå før jul, så måtte vi reise hjem en dag tidligere enn planlagt. Synes det er så fantastisk godt at vi fortsetter å ha et nært familieforhold med Magnus sin familie. Vi storkoste oss på besøk og ser frem til neste gang allerede. :-)

Nå skal resten av kvelden brukes til å se de nyeste episodene av «Once Upon A Time» og «The Mentalist». Kosekveld.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits