Christmas Interior

Let it snow, let it snow

jul1

jul5

jul2

Siden i går og frem til tidlig i morges har det snødd så å si helt uavbrutt og ute ligger det nå godt over en meter med snø. Jeg sitter nå og haler ut tiden til jeg må våge meg ut i kalden for å måke meg ut av leiligheten. Snø er jo noe som hører med til vinteren og spesielt julen, men jeg hadde aldri trodd det skulle komme så mye på en gang. Nå håper jeg at denne snøen faktisk får ligge i ro og at det holder seg litt kaldt. Noe av det verste jeg vet er slapsføre og glattis. Jeg har enda ikke falt på rumpa en eneste gang i år, så bank i bordet for det!

Å være blogger i denne mørketiden er heller ikke en dans på roser. Jeg kan stå i en evighet for å prøve å få til det perfekte bildet, men jeg blir aldri fornøyd med restultatet. Jeg vil jo gjerne ha flere bilder av hjemmet vårt her på bloggen, men mørke, uklare bilder er rett og slett stygt å se på. Heldigvis har jeg kommet over en nydelig, retro lampe på loftet hos bestemor og bestefar. En gammel stålampe som min kjære oldemor har eid og vært glad i da hun levde. Jeg synes det er så moro å finne slike ting fra «gamle dager», da det er overraskende mye av det som er like moderne nå som det var før på den tiden. Lampen er rød og sort orginalt, men siden jeg ikke er noe spesielt glad i rød, skal jeg spraylakke lampen helt sort. Jeg har en følelse av at denne lampen vil bli redningen på mangel av lys her hjemme, noe som vil føre til mye mer fotografering. Jippi!

Nei, nå må jeg hive meg rundt og få begynt med snømåkingen. Jeg skal tross alt til bestemor idag og lage smultringer. Nam nam! Det blir hele fire generasjoner på bestemors kjøkken og det er det virkleig ikke ofte man ser nå for tiden. ;-)

Håper dere har hatt en fin helg og at dere koser dere andre søndag i advent. Nå er det ikke lenge igjen! :-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply interiorgirl1 8. desember 2013 at 15:28

  for en nydelig kalender snuppa di har :) ja uff,mye mye snø!! lykke til med snømåkking,jeg må måkke frem bilen.ellers er det min samboer som får frese resten av gården ja!

 • Reply fabelaktig 10. desember 2013 at 00:05

  Å fotografere etter solnedgang som er ca kl 14 på denne tiden av døgnet er ett mareritt! hihi!
  Syns du viser fine bilder i dag da :)

  Fin adventid ♥

 • Reply Helene 10. desember 2013 at 00:16

  Nydelige bilder! Og for en flott kalender :-)

 • Reply Marlene 10. desember 2013 at 22:54

  Snødde i et sett her før helga, og det var så kos! Spesielt når helga kom og det var -6 grader og sol, fantastisk ! Men nå er det 8 plussgrader, bare veier og regn…

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits