Christmas Parenting

Christmas shopping & wrapping

wrappingBilder lånt fra Kikki-k, atypicaltypea og cs424922 (pin).

Da har vi klart å få øyekatarr i heimen .. Woho. Det er bare Miley som har fått det foreløbig og jeg krysser fingrene for at jeg skal unnslippe. Vi hadde det begge to i sommer og fysj for et prosjekt det var å bli kvitt svineriet. Det tok nesten to uker.. Skal til legen i dag for å få resept, så vi får være optimistiske!

I morgen skal vi til Trondheim på julehandel sammen med mamma og pappa, og vi skal samtidig besøke graven til Magnus. Det er en stund siden jeg har vært der nå, da jeg synes det er ubeskrivelig vondt å stå der, men det er på tide kjenner jeg. Det skal bli godt også.

Når det kommer til julehandelen, gleder jeg meg til å få den overstått. Heldigvis har jeg litt bedre råd i år enn vi hadde i fjor, så det blir gaver i år også. :-) Jeg gleder meg selvfølgelig mest til å pakke inn alle gavene. Det er jo nesten høydepunktet hvert år.. Hehe.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marlene 10. desember 2013 at 22:20

  Fin inspirasjon da! Har begynt å bry meg mer og mer om innpakking med årene, så jeg håper jeg klarer å få til noe nogenlunde fint i år også :-)

 • Reply Fabelaktig 11. desember 2013 at 16:25

  Kan skjønne at det gjør vondt å besøke graven hans, men på en måte så er sorgen rensende. Om det gir noe mening?!

  God tur og god bedring!
  varm klem
  -Maia

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits