Travel

Going for it: Torrevieja

beach-2

Da er det avgjort og hundre prosent sikkert! Den 28. februar reiser jeg og Miley til nydelige Torrevieja i Spania. Jeg har aldri vært der tidligere, men jeg har hørt så mye flott om stedet, både når det kommer til strender, mat og shopping. Vi skal bo i en privat leid leilighet som ligger 300 meter fra den populære stranden Playa Los Locos.

Det har jo meldt så fantastisk fint vær fremover der også, noe som gjør at jeg gleder meg, om mulig, ENDA mer! Jeg kan ikke få kommet bort fra ekle og kalde Norge fort nok. Torrevieja, Here we come! :-)

Håper dere vil følge med på reisen vår!

Paseo_juan_aparicio_torrevieja

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hanne 5. februar 2014 at 20:09

  Så herlig! Ser skikkelig fint ut :D

 • Reply sigrid 5. februar 2014 at 20:49

  Der er det skikkelig fint :-)

 • Reply Stine 5. februar 2014 at 22:12

  Wæææh, så misunnelig jeg er nå, kjenner jeg! Mamma og hennes samboer har feriehus litt utenfor. Torrevieja og vi har vært der et par ganger og leeeengter etter en ny tur! Kos dere masse og nyt dagene

 • Reply interiorgirl1 6. februar 2014 at 19:40

  oj,så flott ut :)

 • Reply Drea 6. februar 2014 at 20:28

  Gawd, det så nydelig ut! JEG VIL OGSÅ REISE!

 • Reply the SAGA by Steinsdotter 7. februar 2014 at 00:56

  Åh, dette ser fantastisk ut.
  Kjenner jeg får skikkelig lyst til å reise avgårde til varmere strøk selv – nuh!

  Skal helt klart følge med :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits