Parenting

Gratulerer med morsdagen

mothersday

Jeg valgte å lage et lite print for anledningen idag og jeg synes sitatet av Dorothy C. Fisher beskriver min egen mor utrolig godt. Jeg vet at hos henne har jeg alltid har en skulder å gråte på, en venn som kan gi meg støtte og en morskjærlighet som vil gi meg styrke. Mamma er uten tvil den sterkeste personen jeg vet om og jeg håper så inderlig at min datter vil bli like stolt av meg en dag. Hun er mitt forbilde, min venn og min kjæreste mamma.

Gratulerer med dagen til alle mødre!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stine 9. februar 2014 at 13:35

    Så koselig å lese! Jeg har det samme med min mor jeg også! Det er så trygt å ha noen som alltid vil være der, uansett hvilke veier livet tar. I dag skal vi sette pris på de. Gratulerer med dagen du også. Måtte dere få en kjempefin dag :) Klem

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits