Parenting

Mileys nye favoritt app: Dr. Panda

handyman

unnamed

dr_panda_restaurant2

Jeg kan rett og slett ikke la være å fortelle dere om denne utrolige morsomme appen vi fant tidligere idag. Dette spillet er uten tvil perfekt for barn mellom 2 – 5 år. Det heter Dr. Panda og finnes i maaaange forskjellige varianter. Miley sine favoritter har blitt Dr. Panda’s restaurant, Dr. Panda’s Hospital, Dr. Panda’s Home og Dr. Panda’s Handyman, og enda er det 10 spillvarianter igjen å velge blant. :-) Anbefaler alle dere som har små barn om å sjekke ut nettsiden til spillet HER. Der finner dere nedlastningslinker til både App Store og Google Play.

Spillene er enkle for barna å håndtere og det er faktisk enklere for de små å skjønne hvor de skal trykke enn det er for oss voksne. Alt i alt – Perfekt og LÆRERIK underholdning for barna! :-)

Vanvittig morsomt spill! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sally 4. mars 2014 at 11:38

  Hei!

  Denne så kjempegøy ut for 4-åringen også! Ikke alltid så lett å se hvilke spill han liker på forhånd. Tok han her en dag i å spille et spille om en hai som spiste MENNESKER!! Mens han lo rått selvfølgelig :-/ uff uff, så dette så langt mer barnevennlig ut :-D Fin blogg ellers også, har begynt å følge deg :-)

  • Reply Reidun Beate 4. mars 2014 at 21:51

   Hei Sally! Så gøy med ny leser :D Nå ble jeg glad! :-) Ja, dette spillet har virkelig blitt en storfavoritt hos datteren min, så jeg håper det faller i smak hos guttungen din også :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits