Parenting

En perfekt torsdag

bilde 1

Åh, jeg har virkelig verdens mest fantastiske toåring! Hun har hele tiden vært så flink og omtenksom, men den siste tiden synes jeg hun lærer noe nytt hver bidige dag. Hun gikk plutselig fra å ikke være interessert i verken å telle eller å synge til å rekne til fem og synge både «Postmann Pat», «Lille Petter edderkopp», «Bjørnen sover» og «Kongen på havet» på bare et par uker. Jeg er uten tvil en skikkelig stolt mamma. Ekstra glad ble jeg også da selveste bestemoren min skrøt av hvor flink jeg var til å ta bilder og dokumentere hverdagen og livet vårt. Jeg er verken flink til å vaske, lage mat, strikke eller noe slikt som hun anser som noe jeg «skal kunne gjøre», så det føltes skikkelig godt å få litt skryt av en bestemor som kan og har opplevd så mye. Nå vet jo jeg at jeg kan en god del ting som bestemor ikke kan, men akkurat DET tror jeg ikke at jeg skal nevne for ofte.. Hihi.

Det er skremmende hvor stor forskjell det er på min egen og besteforeldrene mine sin generasjon. De hadde jo ingenting av den elektronikken som vi har nå idag og den tanken skremmer vettet av meg. Hvordan er egentlig vår verden om 50 år? Hjelp!

bilde 2

Vi «seilte ut på eventyr» etter barnehagen idag og lekte sjørøvere her hjemme. De tomme dorullene som ligger i sofaen på bildet skal da illustrere en kikkert, noe som straks ble Mileys favorittleke. Små barn, store gleder.

Nå har prinsessen min lagt seg for natten og jeg skal kose meg et par timer med en (forhåpentligvis) fin film. Hejdå!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Helene 27. mars 2014 at 21:14

  For en søt prinsesse! :-)

 • Reply Hild Frøya 28. mars 2014 at 18:28

  Så gøy. Dorullkikkert har jeg faktisk ikke tenkt på, men den ideen var jo genial. Kristoffer skal jo få sjørøvertema når vi pusser opp rommet hans, så kikkert skal jeg søren meg lage..

 • Reply Drea 29. mars 2014 at 07:56

  Hun er altså bare SÅ søt!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits