Inspiration

«Real life» Disney princess

disney2

Jeg absolutt E.L.S.K.E.R Disney og dere kan tro jeg ble sittende å måpe da jeg fant disse fantastiske illustrasjonene på Behance.net. De er jo så utrolig nydelige, ja de tar nesten pusten fra meg. Favorittene mine er uten tvil Pocahontas, Aurora og Belle. Jeg fikk lyst til å se absolutt alle filmene igjen etter å ha blitt inspirert av disse. Guri, som jeg gleder meg til datteren min begynner å få skikkelig stor interesse for Disney prinsesser! Da skal vi se mye film sammen! :-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Carina 15. april 2014 at 14:36

  Jeg gleder meg til jeg har barn selv, bare så jeg kan prakke på de alle de filmene jeg elsket da jeg var liten, enten de vil eller ikke, haha! Selv syntes jeg Jane var helt nydelig av disse ^^

 • Reply Marlene 16. april 2014 at 13:43

  nydelige bilder ja! :-) Elsker disney selv, som har resultert i at jeg bruker litt for mye tid på spillet «Disney hidden worlds» atm, men pyttsann – når det er disney er det lov! ;-) God påske!

 • Reply Mamma Marianne 16. april 2014 at 20:20

  Åh, så fine! Nå fikk jeg også lyst på et gjensyn med Disneyfavorittene mine :D

  God påske :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits