Interior

NY INTERIØRFAVORITT PÅ INSTAGRAM

juliehole

Er det en dame jeg virkelig har fått sansen for på Instagram denne helgen, så er det @julehole – Herregud for et fantastisk nydelig hjem hun har! Jeg er nesten helt målløs over hvor lekkert et hjem faktisk kan bli. En ting er i alle fall sikkert – Julie Hole har skikkelig peiling!

Dere som har fulgt bloggen min en stund nå vet jo at jeg tenker å male alle gulvene mine hvite, men jeg har vært så skeptisk og usikker siden jeg ikke helt visste hvordan sluttresultatet kom til å bli. MEN etter å ha sett bildene av hjemmet og gulvene til Julie Hole, så kunne jeg ikke være mer motivert til å sette igang med malingen. Etter å ha lest på bloggen hennes, fant jeg jo ut at hun også har malt alle sine gulv og det ble jo råfint. Jeg tror leiligheten min kommer til å se mye me åpen og større ut, samtidig som den selvfølgelig kommer til å bli lysere. Det er hovedgrunnen til at jeg vil gjøre dette.

Om jeg har noen lesere som har malt gulvene sine, så kom gjerne med hjelpende råd. Jeg tenker å sette igang allerede iløpet av uka! :-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Toyni(: 12. mai 2014 at 10:42

    wow, nydelig : )

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits