Notice: register_sidebar ble kalt feil. Ingen id var definert i argument-arrayen for sidekolonnen «Sidebar». Faller tilbake til «sidebar-1». Sett id til «sidebar-1» manuelt for å få vekk denne meldingen og beholde innholdet i sidekolonnen. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.2.0.) in /customers/4/f/7/reidunbeate.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3942 Notice: register_sidebar ble kalt feil. Ingen id var definert i argument-arrayen for sidekolonnen «Footer Instagram». Faller tilbake til «sidebar-2». Sett id til «sidebar-2» manuelt for å få vekk denne meldingen og beholde innholdet i sidekolonnen. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.2.0.) in /customers/4/f/7/reidunbeate.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3942 Notice: Den oppkalte constructor-metoden for WP_Widget i maidesign_about_widget er utgått siden versjon 4.3.0! Bruk
__construct()
isteden. in /customers/4/f/7/reidunbeate.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3763 Notice: Den oppkalte constructor-metoden for WP_Widget i maidesign_social_widget er utgått siden versjon 4.3.0! Bruk
__construct()
isteden. in /customers/4/f/7/reidunbeate.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3763 Notice: Den oppkalte constructor-metoden for WP_Widget i maidesign_latest_news_widget er utgått siden versjon 4.3.0! Bruk
__construct()
isteden. in /customers/4/f/7/reidunbeate.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3763 REIDUN BEATE - Blogge hos oss i Cleo-Mag?

Girl Boss

Blogge hos oss i Cleo-Mag?

bloggehososs

Psst.. Nå kan du «søke» om å bli blogger hos nettmagasinet Cleo-Mag. Uansett om du skriver om interiør, mote, skjønnhet, reise, mat eller familielivet, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg.

Noen fordeler ved å blogge for en eksklusiv bloggportal er blant annet at du kan bli mer lagt merke til av eventuelle samarbeidspartnere, lesere og andre bloggere + at det samtidig kan bli mer gøy å blogge når man er en del av et mindre nettverk og du vil garantert føle deg litt mer spesiell enn når du «forsvinner i mengden» hos blant annet blogg.no. ;-)

Om du har spørsmål rundt det å blogge hos Cleo-Mag, så må du bare sende en mail til blogg@cleo-mag.com. Ingen spørsmål er for dumme! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Toyni(: 13. mai 2014 at 13:01

  Dere vil ikke har noen som kan ha fokus på serier, filmer og bøker da ?:D for det kan jeg : )

  • Reply Reidun Beate 13. mai 2014 at 19:37

   Jo selvfølgelig Toyni!! :-) Men jeg finner ikke bloggen din? På Tumblr er det bare masse bilder og ingen tekst? :-)

 • Reply Toyni(: 13. mai 2014 at 20:28

  hehe ja det er sant, måtte lage meg en ny ! :) Har linka til den nå. Er det slik at det blir hentet fra bloggen eller hvordan er det ? :)

 • Leave a Reply