Interior

Herlige sommerdager i vente

bilde 1(4)

For en liten stund siden solgte jeg mitt kjempefine stuebord. Selv om jeg var så utrolig glad i det bordet, kjente jeg at det var på tide med en liten forandring. Jeg ville rett og slett ha meg et bord jeg kunne eksperimentere litt mer med. Følte ikke at den stilen jeg ønsker å ha passet så godt med det gamle bordet, så nå er jeg rimelig fornøyd med dette lekre «lille» bordet fra IKEA. Det passer meg utmerket!

bilde 2(4)

Vår 17. Mai feiring startet litt vanskelig, siden jeg alltid tenker litt ekstra på mannen min på slike helligdager, men etter å ha grått litt, klarte jeg å ta meg sammen og fikk en fin feiring sammen med min store familie. Kvelden ble avsluttet med et kinobesøk i Trondheim sammen med lillebror. «Bad Neighbours» anbefales på det sterkeste. Genial film! :-)

Det ser endelig ut som om sommeren begynner å komme til Trøndelag nå. Med nesten 30 grader i solveggen idag, kan jeg love dere at det ble spist både is og drukket mye vann. Herremin som jeg elsker sol og sommer! Ifølge værmeldingene kan vi vente oss en hel uke med sol fremover, noe jeg gleder meg masse til :-) Må begynne å få fart på brunfargen nå før vi reiser til syden i juni. Woho! :-)

Tenkte jeg skulle kaste meg på en spørsmålsrunde også, da jeg tror noen av leserne mine ønsker å få svar på ting og tang. Bare kjør på med spørsmål i kommentarfeltet, så skal jeg svare iløpet av uka! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Charlotte Olsen 19. mai 2014 at 17:25

  Så flott det har blitt hos dere nå! :) Merkedager vil vel alltid være litt spesielt vanskelig når man mangler og savner noen, dessverre :/ Men du er sterk <3

  Spørsmål til spørsmålsrunde: Hvordan har du det om dagen, Reidun? :)

 • Reply fabelaktig 20. mai 2014 at 18:06

  Så fint det var i stuen :)

  Jeg skjønner at 17. mai ble vanskelig, men det er ikkeså rart! Vit at du er sterk *smiler*

  Jeg lurer på hvordan du får det til. Jeg har ingen barn og jeg føler at jeg ikke har tid til noe, du er jo atpåtil alenemamma. hvordan får du kabalen til å gå opp? All cred og ære til deg.

  klem

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits