Travel

Alsterhof Berlin

15349994

15349977

11291337

12744323

Dere som har lest bloggen min en stund nå, vet at jeg har en stor drøm om å besøke storbyen Berlin. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ser etter billige reiser hver dag. Roma, Berlin og Barcelona er de tre byene som står høyest opp på «må se» listen min nå og jeg vet at en tur må bestilles iløpet av sommeren. Berlin blir nok førstemann ut!

Etter å ha søkt rundt omkring på nettet i flere uker nå, så falt jeg pladask for dette hotellet ovenfor, nemlig Alsterhof Berlin. Dette luksuriøse firestjerners-hotellet ligger sentralt i Berlin med nærhet til Kurfürstendamm. I tillegg til å ha noen av de stiligste og trendy hotellrommene jeg noen gang har sett, finnes det også både spa og dampbad tilgjengelig for alle gjestene deres.

Tenk at det koster bare litt over 2500kr for FIRE netter på dette fantastiske hotellet!! Jeg synes det er helt sjokkerende billig. Jeg har letet og undersøkt på mange nettsider etter hoteller, og jeg mener at Hotelspecials.no har de beste prisene! Finner man rimelige flybilletter, så er det jo absolutt ikke noe problem å ta en langhelg til Berlin om ikke lenge. Jøye meg, dette skal bli gøy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marlene 29. mai 2014 at 14:28

    oi, det var absolutt ikke ille nei! :-D Go for it! ^^

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits