Bloglife

Bloggutfordring: I "skrifteboksen"

Jeg har nå bestemt meg for å sprite opp denne bloggen med en liten utfordring. Skal ærlig innrømme at jeg aldri har vært flink til å gjøre ferdig slike ting, så av den grunn valgte jeg å lage meg en kort liste på kun 10 punkter. Det er i mine øyne mye mer oppnåelig enn en liste med 30..
Poenget med denne utfordringen er å la dere lesere bli bedre kjent med meg, samt gi dere et lite innblikk i tankene mine for både nåtiden og fremtiden.
1. Tre fakta om deg selv
* En av mine største frykter er å fremstå som svak i andres øyne. *Jeg elsker å kommunisere med andre mennesker på engelsk. *Jeg vet ikke om jeg har lyst på flere barn.

2. Ditt favorittsitat

– Enjoy the little things. Enkelt og greit, men også så utrolig viktig.
3. Din drømmejobb
Vel, det må nok bli den jobben jeg allerede har, men med en mye større inntekt.. Drømmen er jo å å kunne leve av inntekten jeg har av Epic Media foretaket mitt. Jeg elsker livt som frilanser og det at jeg kan kombinere flere forskjellige jobber og arbeidsoppgaver. Jeg har mine to drømmejobber egentlig, både det å være grafisk designer og magasinredaktør. Å være gründer er livet for meg!
4. Tre favorittsanger
Sia – Chandelier, Sara Bareilles – I choose you, Pink – Just give me a reason
5. Tre ting du er stolt av
* Å være mamma til nydelige Miley. * At jeg fant kjærligheten, fulgte hjertet mitt og giftet meg ung. * At jeg fortsatt klarer å være positiv til livet.
best
6. Din aller beste reise
Etter å ha kjent hverandre i tre-fire måneder reiste vi på kjærlighetstur sammene til Miami Beach i Florida. Dette er uten tvil den mest fantastiske reisen jeg noen gang har vært på. Vi var nyforelsket og hadde absolutt ingen bekymringer.
7. Fem mål du ønsker å oppnå
* Førsteprioritet er å bli kvitt gjelden min. * Gå ned i vekt og få en sunnere livsstil.* Reise mye og oppleve storbyer som Barcelona, Berlin, Roma og Paris. * Møte min neste kjærlighet. * Flytte til et annet land.
8. Topp fem favorittblogger Fotballfrue, Fabelaktig, Designlykke, Style Connection og Kristina Andersen. Har så utrolig mange flere favoritter også. Nesten skummelt hvor mange blogger jeg faktisk leser hver dag. Hjelp!
9. Ditt fremtidige hjem..
.. Ligger i Spania et sted tror jeg. Tviler på at vi blir boende der for evig, men når Miley blir litt «eldre», så vil jeg gjerne prøve å bo på Gran Canaria et par år. Her i Norge har jeg mest lyst til å bo i en storby med mange muligheter tilgjengelig, så regner med vi bosetter oss i enten Trondheim, Bergen, Oslo eller Kristiansand etterhvert. Sistnevnte frister mest.
10. Livet ditt om 5 år.
Akkurat hvor vi bor om fem år er usikkert, men jeg håper ihvertfall at jeg fortsatt jobber med Epic Media og at jeg har en veldig høy og stabil inntekt. Krysser fingrene for at et mirakel har skjedd og at jeg er gjeldsfri og eier egen bolig. I tillegg håper jeg selvfølgelig at jeg ikke er singel og alenemor lenger. Jeg gir absolutt ikke opp drømmen om et langt og lykkelig liv enda..

Nå skal jeg være så «frekk» at jeg sender denne utfordringen videre til mine fantastiske bloggkollegaer Marlene, Daniella, Charlotte, Anine Kristin og Drea.

1: 3 fakta om deg selv.
2: Ditt favorittsitat.
3: Din drømmejobb.
4. 3 favorittsanger.
5. 3 ting du er stolt av.
6. Din aller beste reise.
7: 5 mål du ønsker å oppnå.
8. Topp 5 favorittblogger.
9. Ditt fremtidige hjem.
10: Ditt liv om 5 år.
Have fun with it! ;-)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hilde 24. mai 2014 at 15:02

  Hei Reidun Beate! :-)
  Jeg lurer på om du kunne delt litt om din hverdag som grafisk designer og magasinredaktør. Særlig er jeg spent på å høre om Grafisk Design delen, i og med at jeg studerer dette selv. Kunne vært veldig morro å høre hvordan du arbeider, arbeidsprosessen med plakatproduksjon, arbeidsplassen osv.
  Ellers håper jeg du får en aller tiders fin helg :-)

 • Reply Marlene 29. mai 2014 at 14:28

  Frekk er du da så absolutt ikke, morsomt med slike utfordringer :-D Håper på en lys fremtid for deg og Miley, og at det kommer en ny drømmemann inn i livet ditt :-) Dere fortjener å være lykkelige, og jeg håper det stabiliserer seg med inntekt og gjeld for deg og :-) Syns det er inspirerende å se hvor lyst du har til å flytte på deg, og håper dere finner dere en drømmeplass hvor dere kan vokse og gro sammen som familie :-) <3

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits