Parenting

Virkeligheten griper inn

Nå skulle jeg og Miley egentlig ha vært i Spania, men slik ble det desverre ikke. Omstendighetene forandret seg ganske så plutselig på flere måter, og blant annet kan jeg nevne at sykdom kom brått og veldig uventet på oss. Dette har ført til at vi har måtte utsette vår tur til Spania og fremover må vi prioritere helse og familie først. Tross alt, så er ingenting mer viktig enn akkurat det! Om ting roer seg og blir bedre, skal vi sørge for å reise iløpet av September.

Ellers går dagene unna som før, Miley har begynt å storbarnsavdeling i barnehagen og jeg har flere prosjekter på menyen i tiden fremover. Det er ingen tvil om at høsten er i anmarsj, så nå blir det noen herlige måneder med kvalitets-TV, mørke høstkvelder, vedfyring og litt varm kakao. Ja, nå er det bare å begynne å forberede oss på vinteren. For første gang på lenge, så gleder jeg meg faktisk litt til jul.

Jeg har bestemt meg for å sette opp noen realistiske mål for høsten, slik at jeg har noe å jobbe mot. Alltid positivt å starte en ny sesong med en liste ;-)

* Jobbe mer! Jeg har tatt en liitt for lang sommerferie og nå er det på tide å stramme inn tøylene igjen. Jeg elsker jobben min, så dette gleder jeg meg til!

* Være mer åpen. Det siste halvåret har jeg fått en stygg uvane ved å holde ting inne for meg selv, istedet for å snakke om ting og følelser jeg kjenner på. Jeg skal derfor bli flinkere til å snakke med venner og familie om det er noe jeg vil få lettet av hjertet fremover.

* Rydde oftere. Jeg er et stort rotehode som virkelig har mangel på det viktige husmorgenet. Jeg rydder kun når jeg virkelig MÅ og som regel er det kjøkkenet og badet som får gjennomgå mest.. Jeg kjenner jeg blir både mer motivert og positivt når det er ryddig og rent rundt meg, så dette må jeg så absolutt bli flinkere til. Bank i bordet!

* Prioritere riktig! Utsetter, utsetter og utsetter litt til. Det har vært min tåpelige tankegang det siste halvåret. Slik går det rett og slett ikke an å fortsette. Nå skal de rette tingene prioriteres og det skal bli mye bedre orden nå frem mot vinteren.

Jeg tørr ikke å sette meg alt for mange mål med en gang, derfor har jeg bestemt meg for å starte med disse fire. Dette skal jeg nok klare!

Gleder du deg like mye til høsten som det jeg gjør, og har kanskje du også satt deg noen mål?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 17. august 2014 at 19:37

  Oisann, håper alt går bedre snart, at det ordner seg og at dere får dratt til Spania etter hvert.
  Gleder meg til høsten og hverdagen!

 • Reply Carina 18. august 2014 at 08:57

  Så trist å høre at sykdom kom i veien, men som du sier, helse først! Håper det går bra med dere da!

  Jeg er også veldig klar for høst egentlig, og har satt meg noen veeldig enkle mål til å begynne med, så jeg ikke gir opp for fort – som jeg har hatt en lei tendens av å gjøre tidligere.

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits