Parenting

GULLKORN FRA BARNEMUNN

miley-gullkorn

Å være småbarnsforeldre byr på en berg og dalbane av både følelser, psykisk styrke og fysisk utmattelse. Men uansett hvor sliten jeg kanskje kan være, så får jeg alltid daglig påfyll av verdifulle øyeblikk og ubegrenset kjærlighet fra barnet mitt. For eksempel er det ingenting som er mer underholdende enn når datteren min kommer med sine herlige gullkorn. Tro det eller ei, men det er faktisk på do de fleste av disse blir sagt.

– «Oi, det var en stor mannebæsj/kabel.»
– «Mammaaa, har du mensen? Få sjå!»
– «Du e toiljat.» (Toiljat = tullete.)
– «Du e dum, mamma!» (Denne går det mye i for tiden..)
– «Æ like ikke hund æ, bare pissi.»
– «Vi e bestevenner vi, mamma.»
– «Æææsj du lukter fiselukt.»
– «Ikke glem av mæ da.» (På vei hjem fra butikken, da jeg måtte slippe hånden hennes et lite minutt.)
– «Ååå, æ høre dæ sjø, mamma.»
– «No e æ sint. Hmh.» (Her sitter hun bak en stol eller i en krå – med ryggen mot meg.)
– «Æ ska bare..» (I kjent Albert Åberg-stil.)

Ja, her får dere virkelig innblikk i min hverdag som alenemamma. Hehe. Nå håper jeg det ikke bare er mitt barn som slenger ut slike gøyale strofer.

Hva er det mest gøyale ditt barn har sagt? Vil gjerne vite. :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marlene 16. september 2014 at 14:41

  hahaha, aww, søte Miley :-D

  • Reply Reidun Beate 16. september 2014 at 18:38

   Jaaa, hun er skjønn! :)

 • Reply Christine 16. september 2014 at 15:40

  Da jeg jobba i barnehage hang det opp gullkorn fra de eldste barna. Det var noe av det morsomste med hele dagen. Alt det rare barna sa :-) seneste historie fra vårt hjem: Jeg var usedvanlig sliten i helga da bonusbarna var her. Da mamman deres hentet dem spurte hun om de hadde hatt ei fin helg. Og svaret gikk slik:

  Jenta (6år): Helt ok. Men æ tror Christine e syk, for ho har litt kort lunte. Hun bruke ikke å vær sånn.

  Gutten (4år): Jeg vet! Jeg tror hun har litt feber.

  • Reply Reidun Beate 16. september 2014 at 18:37

   Haha så morsomt! Ja, barna kan vel fort tro at vi har blitt syke når vi blir mer utålmodige. Hehe.. :P Håper du har fått hvilt deg litt nå da Christine! :-)

 • Reply Iselin - Mamma og interiør 20. september 2014 at 09:53

  Så fint bilde :)

  Her får vi mange gullkorn om dagene :) Noe av det morsomste og verste som har kommet fra Madelen i det siste var da vi hadde fått opp den nye altan døren, og hun ropte at hun ville gå inn anal døren :P Før prøvde hun seg alltid på å true oss når vi sa hun måtte rydde opp lekene; da var det «då hive eg alle leikene mine i bosset, mamma» :P

  Minato syns det er veldig morsomt med snurrebassen sin for tiden, så en dag når jeg byttet bleie på han og skulle nett hente noe, så låg han å dro i den når jeg kom tilbake og sa «lang tiss, mamma» :P

  • Reply Reidun Beate 20. september 2014 at 17:48

   Hahahaha jeg ler og ler! Disse barna er så gøyale!! :D Anal-døren faktisk :D Haha! :) Så moro! :D

 • Reply Veronica S 20. september 2014 at 11:02

  Er ikke noe mine barn har sagt (fordi jeg har ikke barn) men kommer mange herlige fra barn i barnehagen. En gutt sa til meg en gang: Veronica har du barn? Meg: Nei… Han: så bra, for pappa vil ha flere barn og det vil ikke mamma. ..der står han.. holder i pappaen sin hånd og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

  • Reply Reidun Beate 20. september 2014 at 17:47

   Haha.. Kleeeeint :P Da ble det nok en litt rar situasjon. Haha! :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits