Interior

MIN STIL: SVART OG HVITT

zigzag-teppe1

Endelig har min nye Zig Zag-matte kommet og den har virkelig gjort stuen min komplett! Jeg forstår at denne interiørstilen kanskje ikke er for alle, men jeg absolutt elsker miksen av svart, hvitt og gull. Butikkene har fått inn så mange herlige høstnyheter nå, og det er gøy å se at denne trenden bare fortsetter i tiden fremover.

mileyc1

Printene av Miley Cyrus skal definitivt få lov til å henge flere måneder enda. Jeg blir faktisk bare mer og mer forelsket i de for hver dag. Printene passer så godt sammen med «Hollywood-boken». Jeg merker at jeg begynner å bli litt forelsket i den glamorøse stilen også, men jeg må nok passe på så det ikke blir for mye, da jeg har en tendens til å bli overivrig. Hehe.

pute-membersonly1

Denne lørdagen skal jeg være alene hjemme, jobbe MYE og prøve å få med meg kveldens program av «Skal Vi Danse». Skal dere noe gøy ikveld?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heidi Nathalie Photography 20. september 2014 at 15:08

  Utrolig fint!! Jeg er egentlig veldig glad i sånne beige-farger, og ikke så mye sort, men dette her var drit kult. Elsket måten du har mixet alt på og gjennomført det på <3

  • Reply Reidun Beate 20. september 2014 at 17:46

   Tusen takk for det Heidi! :-)

 • Reply Iselin Renée 21. september 2014 at 09:19

  Utrolig fint :)

 • Reply Mia Bakken Olsen 30. september 2014 at 13:17

  Så fint og koselig du har det, Reidun :)

 • Reply Belinda Jakobsen 3. november 2014 at 14:38

  HerreGUD jeg elsker bloggen din. Men du? HOLLYWOOD BOKA DI,
  du skjønner at jeg MÅÅÅÅ ha den? Hvor???

  • Reply reidunbeate 3. november 2014 at 21:31

   Hihi :D Takk takk Belinda! :D Den boken kjøpte jeg på Kremmerhuset for flere år siden. :S Jeg tror ikke de har den lenger :( :(

  Leave a Reply

  Blogglistenhits