Epic Design Girl Boss

Slik får du mest ut av dagen

to-do-list1

Jeg hadde det så moro med venninnene mine i går kveld. Tårene trillet fordi jeg lo så mye. Ja, jeg klarte faktisk å flire på meg hodepine denne gangen også. Jeg kunne absolutt tenke meg å ha slike jentekvelder hver uke, men vi har dessverre altfor hektiske hverdager til å gjennomføre noe slikt.

I dag har jeg hatt mye arbeid å ta igjen siden jeg tok en litt uventet pause i går. Jeg har hovedsaklig jobbet mest med Epic Design butikken min nå ikveld, både med design av nye print og pakking av bestilte varer.

Siden jeg har en variert jobb som krever mye tid, har det blitt svært viktig for meg å ha en fast jobbrutine. Jeg har dager hvor jeg jobber mer enn andre, og jeg må tidvis veksle mellom å jobbe som magasinredaktør og grafisk designer. Blogging er noe jeg ønsker og prøver å gjøre hver dag, og da hjelper det veldig å ha en plan for dagen.

Dette er mine beste råd for å få mest mulig ut av arbeidsdagen:

1. Jobb når du føler deg mest positiv og inspirert. Noen foretrekker å arbeide på kvelden, mens andre liker å starte om morgenen. Gjør hva som passer deg best.

2. Ha det gøy! Når du har valgt å ha en kreativ jobb, bør absolutt huske å ha leke deg litt med jobben også. Du har så mange forskjellige muligheter, både i skriving, design og foto. Ikke vær redd for å ta sjanser og utfordre deg selv.

3. Slå av tven. Når du jobber hjemmefra, kan du ikke ha tven på «i bakgrunnen» mens du arbeider. Dette er uten tvil den største distraksjonen for meg. Dyrebare minutter blir bortkastet når tven står på.

to-do-list2

4. Planlegg blogginnlegg/artikler på forhånd. Dette sparer deg for mye tid og du vet med en gang hva du skal skrive om når du starter arbeidsdagen din.

5. Ignorer mail og Facebook. Dette er sannsynligvis det jeg sliter mest med hver dag. Jeg har blitt litt for avhengig av Facebook og det stjeler mye av tiden min, noe jeg virkelig ikke liker. Prøv å utsette å sjekke mail, Facebook og andre sosiale medier helt til slutten av arbeidsdagen. For eksempel kan du bruke den siste halvtimen/timen på svaring av mail og slikt.

6. Ikke publiser halvhjertede blogginnlegg. Et stort nei nei, er å publisere innlegg kun for å oppdatere bloggen din. Jeg synes alle bør ta seg bedre tid når de skriver blogginnlegg. Publiser dem bare hvis du er 100% fornøyd med det du har skrevet.

Jeg håper noen av disse tipsene var nyttige for dere! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Oslofru 21. oktober 2014 at 13:49

  Vilka bra tips :)

  • Reply reidunbeate 22. oktober 2014 at 01:57

   Bra du synes det :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits