Interior

Trendpresset i bloggnorge

Er det egentlig så viktig å følge trender så slavisk som vi gjør? For jo, det gjør vi nemlig. Sosiale medier har en enorm stor påvirkning på oss og behovet om å skulle ha alt det andre har, har dessverre begynt å bli litt for alvorlig for min del. På grunn av jobben min som magasinredaktør «må» jeg følge med på mange blogger og av den grunn legger jeg godt merke til når flere skriver om de eksakt samme produktene. Det blir fort ensformig og det blir nesten rart å komme over en blogg som kjører sin helt egen stil, men utrolig nok er det DEN bloggeren og DET innlegget som skiller seg mest ut og som jeg husker best.

fargeriktkontorBilder lånt fra Pinterest.

Mange ganger tar jeg meg selv i å måtte stoppe opp å tenke litt før jeg trykker på «kjøp»-knappen på nettbutikker. «Har jeg egentlig skikkelig lyst på denne tingen eller føler jeg at jeg «må» ha den?»Som regel ender det med at jeg tar meg selv i nakkeskinnet og avbryter bestillingen. Ikke søren om jeg bruker 349kr på en lysestake når jeg kan kjøpe en lignende på Nille for 59kr. Det er selvfølgelig veldig stas å ha noen designerprodukter i hjemmet sitt, men det er en fin grense mellom å kjøpe av og til eller å nekte å ha noe annet enn designervarer. Vi må ikke bli så fikserte på å ha det aller beste og dyreste, for det er vel strengt tatt ikke det som er viktigst i et hjem? Nei, det viktigste er at du og familien din trives.

Selvfølgelig er det gøy å unne seg et designerprodukt i ny og ne, det gjør jeg jo selv også, men det jeg vil få frem er: Alt med måte og husk å prioritere riktig!

Kjenner du deg litt igjen i dette?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kamilla Haaland 22. oktober 2014 at 18:25

    Kjenner meg veldig igjen!!

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits