Epic Design Girl Boss Inspiration

Mine 3 største inspirasjonskilder

07nov5

1. Pinterest
Det er absolutt ingen tvil om at Pinterest er min aller største inspirasjonskilde. Hva gjorde egentlig folk før Pinterest? Hehe. Jeg kan sitte å drømme meg bort i forskjellige kategorier i timesvis og jeg ender nesten alltid opp med flere ideèer til egne design. Mer fantastisk nettside skal du lete lenge etter!

07nov1

2. Bloglovin
Å lese andre blogger er også en stor kilde for inspirasjon. Ikke bare kan jeg følge mine favorittbloggere, men jeg oppdager hele tiden nye ved hjelp av Bloglovin’s side «Explore». Der er det så mange flotte innlegg fra bloggere over hele verden. I love it!

07nov6

3. Musikk, bøker og film.
Jeg eeelsker å lage print av kjente filmsitater eller populære sangtekster. Det er slike print folk mest kjenner seg igjen i og som de vil ha på grunn av at de elsker akkurat den filmen eller den sangen. «Little things» printet mitt er lyrics fra One Direction sangen med samme navn og det er mitt mest solgte!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lindis 7. november 2014 at 19:45

  Jeg også eeeelsker pinterest! (Jeg heter linseluset der) Jeg har også en kreativ konto på Instagram hvor jeg følger andre med samme interesser og bare inspirerende mennesker, det er kjempegøy! Altså ikke en konto full av Facebook-venner og vanlige selfies, men masse flotte inspirerende bilder! (heter Creativily der) :)

 • Reply Line 8. november 2014 at 19:46

  Alt av inspo sider er nesten farlig, pinterest for eksempel; jeg kan bli sittende foran skjermen i flere time :P Men det er masse bra der da. Og litt samme med bloglovin :P

 • Reply Veronica S 12. november 2014 at 22:46

  Pinterest og musikk er virkelig inspirasjonskilden min!

  • Reply reidunbeate 13. november 2014 at 01:08

   Amen til det :D Hehe

  Leave a Reply

  Blogglistenhits