Bloglife Epic Design Girl Boss

Epic Media har verdens fineste årsplanlegger

black-perm1

Er den ikke fin? Jeg brukte nesten to timer på å skrive ut og sette sammen denne herligheten tidligere i dag. Denne er det (desverre) ikke jeg som har designet, men jeg liker den veldig, veldig godt for det! Skulle så gjerne laget en selv også, men nå før jul har jeg rett og slett ikke tid til det.

Det finnes mange flotte årsplanleggere både på ebay og etsy, så jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut det havet av alternativer før dere kjøper en «kjedelig» versjon på matvarebutikken, hihi.

Her er noen fine forslag fra Etsy: SugarAndType, TheNiftyPlanner, TheBigCalendar, MooksBakery og denne fra MiGoals synes jeg er helt nydelig!

black-perm2

I morgen tidlig reiser jeg til Trondheim sammen med noen venninner. Vi skal feire 30 årsdagen til søsteren min, kose oss med god mat, unne oss noen prosenter i glasset og snakke i timesvis som bare gode venner kan! Åh, jeg gleder meg. Vi blogges igjen på søndag – God helg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christine 22. november 2014 at 09:02

  Jeg tror nok du ville hatt stor suksess med å designe en til 2016! ;)

  • Reply reidunbeate 23. november 2014 at 15:44

   Åh takk for det! ;)

  Leave a Reply

  Blogglistenhits