Inspiration

Herlig musikkliste på kontoret

music-work

Ellie Goulding – Love Me Like You Do
Arianna Grande – Love Me Harder
Zara Larsson – Carry You Home
Zara Larsson – Weak Heart
Ed Sheeran – Thinking Out Loud
Pink – Long Way To Happy
Jessie J, Arianna og Nicki Minaj – Bang Bang
Nora Foss Al-Jabri – Berlin Wall
Bonnie Raitt – Can’t Make You Love Me
Sam Smith – Stay With Me
Sonata Arctica – Shamandalie
Sonata Arctica – Tallulah
Julie Bergan – Fire
Lea Michele – Burn With You
Emelie Sandè – Clown
Sia – Battle Cry
Kings of Leon – Sex On Fire

Disse 17 sangene spilles mest mens jeg arbeider for tiden og det ingen tvil om at Zara Larsson, Sia og Nora Foss Al-Jabri har blitt favoritter hos meg. Ellie Goulding sin nye låt, «Love Me Like You Do» har jeg forelsket meg helt i. Den skal visstnok være med i «Fifty Shades of Grey» filmen, så jeg gleder meg til å høre den der også!

Del gjerne noen av dine favorittlåter, slik at jeg kan få oppdatert listen min til neste uke!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits