Bloglife

BLOG LIFE: HVORDAN HOLDE MOTIVASJONEN OPPE

ALLTID PLANLEGG I FORVEIEN
Klokken er cirka 9 på morgenen, frokosten er spist og du setter deg ned for å oppdatere bloggen din, men etter ti minutter aner du fortsatt ikke hva du skal blogge om. Høres det kjent ut? For at du skal unngå å få blackout hver dag, anbefaler jeg deg å planlegge innleggene dine i forveien. Om du velger å planlegge en dag, en uke eller en måned, det skal jeg ikke legge meg bort i, men du bør absolutt legge deg en skriveplan – og følge den!

TA BILDER HVER DAG
Når du tar bilder ofte, holder du kreativiteten din i gang, pluss at du i tillegg alltid vil ha bilder å vise frem på bloggen din. Ordne deg ditt eget lille fotostudio og lek deg med forskjellige interiørdetaljer og farger du liker godt. Jeg tar helt sikkert overdrevent mange bilder iløpet av en dag, men det er faktisk bedre med for mye enn for lite. Less is not more i dette tilfellet.

LES MAGASINER
Det kan være veldig lurt å titte gjennom et magasin om du føler deg tom for idèer. Legg merke til overskriftene, bytt ut noen ord og simsalabim – der har du et genialt blogginnlegg!

LOGG AV
Har du mistet skrivemotivasjonen, hjelper det ikke å stirre på skjermen i evigheter, så slå heller av macen og finn på noe annet. Gå deg en tur, lytt til musikk, ta deg et bad, besøk en venn, les en bok, lag mat, samma det – bare gjør noe annet!

Nå som jeg har delt mine tips, vil jeg gjerne høre dine også. Hva gjør du for å holde blogglysten oppe?

signatur

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Carina 2. februar 2015 at 12:48

  Super gode tips!! :) Har en liten bok hvor jeg skriver ned ideer til blogg innlegg som jeg kan kikke i hvis jeg mangler litt motivasjon. Men hvis motivasjonen er helt borte pleier jeg å lese andre blogger, gå ut å ta litt bilder, eller google for å få noen tips til hva jeg kan skrive :)

  • Reply reidunbeate 2. februar 2015 at 13:50

   Google er gull verdt i slike situasjoner ja! :D Hehe. Hva gjorde vi egentlig før Google? :P

 • Reply Maria 2. februar 2015 at 13:18

  Så fint det var blitt her inne. Jeg jobber også med en renere heading, men har rett og slett ikke hatt tid til å fullføre den. Hihi… Bloggmotivasjonen, ja den kjenner jeg til at ikke alltid er til stede. :-)

  • Reply reidunbeate 2. februar 2015 at 13:51

   Tusen takk for det :-) Synes det er så mye koseligere med rent design :-)

 • Reply Christina i London! 2. februar 2015 at 16:46

  Supre tips! Jeg skriver opp alle innlegg jeg planlegger når jeg kommer på de, slik at jeg ikke glemmer ideer jeg hadde. Og hvis jeg trenger inspirasjon leser jeg gjerne et blad, går meg en tur eller finner på noe annet. Her i London trenger jeg nesten ikke gjøre noe spesielt for å få inspirasjon engang! :)

  • Reply reidunbeate 2. februar 2015 at 17:06

   Nei, det skjønner jeg godt! Elsker alle blogginnleggene du skriver! :D

 • Reply Bare Katrine 2. februar 2015 at 17:24

  Gode tips, jeg må helt sikkert se på denne lista igjen. Akkurat nå har jeg en del kladder, men plutselig mister jeg gnisten igjen :/

  • Reply reidunbeate 3. februar 2015 at 00:48

   Åh, det er så kjipt å kun ha sånne halvferdige kladder man aldri blir fornøyd med. :/ Håper du finner gnisten veldig snart!!! <3

 • Reply Martine 2. februar 2015 at 22:03

  Godt med slike innlegg, nettopp det jeg trenger i øyeblikket!

  • Reply reidunbeate 3. februar 2015 at 00:47

   Så bra du likte innlegget Martine! :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits