Interior

Du MÅ se disse nyhetene fra Perfect Home

perfect3

perfect2

På tirsdag var jeg på et Perfect Home arrangement hvor de flotte varene for den nye katalogen ble vist frem. Jøye meg, så mye fint det var! For en kobber-elsker som meg var det nesten som å komme til interiørhimmelen! Jeg elsker at alle produktene til Perfect Home er moderne, samtidig som de også er tidløse. Det oser kvalitet og luksus av absolutt alt og jeg kunne helt klart ha kjøpt hele katalogen om jeg hadde hatt råd til det. Hihi.

ph2

I løpet av kvelden la jeg inn en stor bestilling, deltok på loddtrekning og kapret meg et nydelig pledd + en råflott svart ramme. Dette var en kjempekoselig kveld som jeg gjerne vil gjenta igjen ved en senere anledning. Gøy at noe skjer i den lille bygda her også. Haha.

perfect7

ph1

Om du ønsker å sjekke ut resten av nyhetene til Perfect Home, så finner du hele katalogen deres her. Du kan bestille varer ved å kontakte dem via mail eller søke opp forhandlere via Facebook.

Her hvor jeg bor er det superflinke Margrethe som driver med dette, så du kan sende henne en direktemelding via Facebook her hvis du vil bestille via henne.

Dette er ikke et sponset innlegg!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bare Katrine 12. februar 2015 at 16:43

    Har hørt mye fint om Perfect Home, men det er liksom ikke helt min stil. Er jeg heldig finner jeg en og annen ting, men da har jeg som regel ikke råd.. Det blir vel etterhvert, når et helt hus skal fylles med fine ting, og ikke bare en liten leilighet ;)

  • Reply Hild Frøya 13. februar 2015 at 06:42

    Jeg elsker Perfect Home. Og legger stort sett alltid inn store bestillinger. He he. Dessuten hiver jeg meg på om det er tilbud på ting og sånt. Helt enig om det du sier om produktene.

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits