Bloglife

HVORDAN SKRIVE EN BLOGG DU SELV HAR LYST TIL Å LESE

how-to-write-a-blog-you-want-to-read-tips

Det høres kanskje merkelig å skulle skrive en blogg du selv har lyst til å lese, men er det ikke veldig logisk? Hvis du tenker på dine favorittblogger og hvilken type blogginnlegg du selv liker å lese, gjenspeiler ikke de temaene seg også i dine interesser? Mine favorittinnlegg å lese handler som oftest om blogging og det å drive sin egen bedrift. Da kommer det selvsagt helt automatisk for meg å blogge om de samme temaene også. Dette er i tillegg en effektiv og motiverende måte å holde fast på bloggelysten og skrivegleden.

Still deg selv disse spørsmålene før du planlegger ditt neste innlegg:
– Hvilke tema liker du å lese om?
– Hvilke interesser er du lidenskapelig opptatt av?
– Hvilke overskrifter fanger oppmerksomheten din?
– Hvilke ting kan du mye om, som du kan dele videre med dine lesere?

Du vil fort finne ut at det er mye lettere (og mer gøy) å blogge om ting som virkelig interesserer deg i stedet for å skrive om temaer du ikke bryr deg noe særlig om. Dette vil gjenspeiles i innleggene dine, noe leserne også vil legge merke til.

Nå ønsker jeg veldig gjerne å høre hvilke type innlegg du liker å lese om på min blogg – Hva er det som får deg til å ville lese mine innlegg? Er det kanskje noe du ønsker mer eller mindre av? Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger! :-)

Tusen takk!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hild Frøya 28. februar 2015 at 12:46

    Jeg liker alt du skriver om jeg. Finner massevis av tips og insporasjon i din blogg. Klarer ikke egentlig å finne noe jeg ikke liker. Og det er jo bra da :-)

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits