Personal

25 "interessante" ting om meg

about-me
1. Har du et mellomnavn? Ja, det har jeg. Beate er mellomnavnet jeg har født med og etter at jeg giftet meg fikk jeg et ekstra etternavn, men jeg bruker kun mitt «nye» etternavn.
2. Hvilken tid på døgnet liker du best? Jeg er veldig glad i ettermiddagene.
3. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Da jobber jeg som regel, men prøver alltid å unne meg en film eller to.
4. Hvor liker du deg best? Kjedelig som jeg er, så liker jeg mest aller best hjemme i mitt eget lille hus. :)
5. Har noen av vennene dine sviktet deg? Ja, det vil jeg faktisk si, på verst tenkelige måte og på verst tenkelige tidspunkt. Selv om jeg prøver, så vil jeg nok aldri klare helt å tilgi denne personen.
6. Hva er din formening om musikk? Jeg elsker musikk og hører på det hver dag. Spesielt glad er jeg i rolige sanger når jeg er alene, men hører helst på listepop/rock når jeg er på fest og slikt.
7. Bryr du om hva andre syns om deg? De siste to årene har lært meg å gi totalt blaffen i hva andre måtte mene om meg.
8. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Nå sitter jeg jo her med drømmejobben og verdens herligste datter, så tydeligvis har jeg gjort noe bra. :)
9. Hvor mange kjæledyr har du hatt? Har hatt?? Nei, guri meg, det har jeg ikke telling på. Vi hadde katter gjennom hele oppveksten, så det blir for vanskelig å holde styr på. Etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg derimot hatt 6 katter. :) 5 av de kattene lever ennå og 3 av de bor hos oss.
10. Når fikk du din første kjæreste? Min første barndomskjæreste fikk jeg allerede i barnehagen (haha), men den første seriøse var nok ikke før i 15 års alderen.
11. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn? Selvironi er noe jeg absolutt elsker, men utseendemessig ser jeg mye på øyne og smil.
12. Hva får deg til å sove? Bilturer. Jeg klarer ikke å holde meg våken når jeg er passasjer på verken bil eller buss. Jeg sovner alltid.
about-me2
13. Hva ville du gjort for søsknene dine? Alt bortsett fra å skade noen jeg elsker like mye eller risikere mitt eget liv. Jeg har et barn som trenger meg.
14. Er du deg selv mot andre? Mot mine nærmeste er jeg alltid meg selv, men jeg prøver nok å fremstå som litt «tøffere» følelsesmessig enn jeg egentlig er.
15. Liker du utseendet ditt? Både ja og nei. Jeg er fornøyd med trekkene mine, men kunne veldig gjerne tenkt meg å blitt slank igjen. Hehe.
16. Hvor mange puter har du i sengen? 2 stk. En til meg og en til Miley. :)
17. Hvor føler du deg hjemme? Hos mamma og pappa, hos bestemor og bestefar og hjemme i mitt eget hus. Jeg har 3 hjem. :)
18. Hvordan er din klesstil? Romslige, kjedelige klær er jeg alltid glad i å bruke, men jeg prøver så godt jeg kan å kle meg pent når jeg skal ut blant folk. Hihi.
19. Hva er typisk din humor? For å si det enkelt, så kan jeg si at Ellen Degeneres har 100% min humor. Jeg digger den dama og ler av alt hun gjør og sier. Selvironi er et must!
20. Hvor ofte dusjer du? For et merkelig spørsmål. Annenhver dag som regel. :)
21. Hvordan hilser du på folk? Sier hei og smiler?
22. Kjenner vennene dine den virkelige deg? Det samme gjelder nok her, som med familien min. Jeg prøver nok å virke sterkere enn jeg egentlig er.
23. Er du ute etter et langvarig forhold eller one night stand? Aldri mer one night stand altså. Nei, fysj og fy.
24. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med i graven? Ja, det har jeg.. Hehe ;)
25. Liker du oppmerksomhet? Liker ikke å være midtpunkt, men synes selvfølgelig det er kjekt å få anerkjennelse for ting jeg gjør.
Spørsmålene er lånt fra bloggen til fine Toril! :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Susannevedvik 12. mars 2015 at 15:51

  Åh, så utrolig hyggelig innlegg Reidun Beate! Så koselig å lese mer om deg og ditt personlige liv og du er jo så nydelig <3 Nå fikk jeg litt flashback til da jeg startet å følge bloggen din for mange år siden <3 Tror sannelig jeg skal låne denne listen selv, hehe.

  • Reply reidunbeate 12. mars 2015 at 20:37

   Åå så koselig! :D Tenk at vi har blogget i så mange år.. Hihi :P

   • Reply Susannevedvik 14. mars 2015 at 14:55

    Ja, jeg kom til å tenke på det her om dagen og det begynner å bli noen år nå, haha.

 • Reply Drea 12. mars 2015 at 16:21

  Finingene. :D Kom til byen snart da! Kaffe og kakao på Solsiden it is!
  Gøy å lese forresten! :D

 • Reply Charlotte Olsen 12. mars 2015 at 17:19

  Må nok si at spørsmålet om hvor ofte du dusjer var det mest interessante! Hahahah! Nei seriøst, jeg synes du svarer fint. Jeg liker veldig godt svaret ditt på spørsmål 15. Jeg synes det er så fint når noen tør å si at de er fornøyd med noe ved seg selv, det er liksom så himla tabubelagt det.. Fin dag til deg og Miley :)

 • Reply Toril Hornnes 12. mars 2015 at 17:22

  Ååh, så gøy at du også slengte deg på denne, Reidun!
  Synes det er så kjekt å bli bedre kjent med bloggere med slike innlegg! :-D

 • Reply Elise 14. mars 2015 at 20:45

  Ååååh, jeg føler sånn at jeg har sett deg før, Reidun Beate – men jeg aner ikke hvorfor..! Syns forresten at det er veeeldig gøy med sånne lister, så kanskje jeg låner den! :)

  • Reply reidunbeate 15. mars 2015 at 17:00

   Jeg har jo bodd i Trondheim tidligere, så det kan jo hende du har sett meg. :P Hehe. :P

 • Reply SusanneVedvik » En mandagsliste 16. mars 2015 at 15:54

  […] I dag har vært en lite effektiv dag. Jeg sto tidlig opp for å trene men da jeg kom ned på treningssenteret innså jeg at jeg ikke var i form og det ble en kortvarig løpeøkt. Etter noen timer hjemme nå føles formen litt bedre og jeg skal få til en styrkeøkt i kveld, forhåpentligvis er jeg i form til å løpe i morgen igjen. Jeg tenkte forresten å dele en liten liste med dere, som jeg kom over på Reidun Beate sin blogg.  […]

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits