Girl Boss

10 fordeler ved å være sin egen sjef

creative-office-typography-prints-calendar-magazines-miley-cyrus-marble-blogger-interior

1. Du kan dra på butikken midt i arbeidstiden. Dette gjør jeg cirka annenhver dag. Det er så godt å kunne gå på butikken før jeg henter treåringen i barnehagen. Handleturen har blitt en del av min «alenetid». Hehe.

2. Du er sjefen – Du bestemmer.. ALT! Det er jeg som bestemmer arbeidsdagen min fra start til slutt. Jeg har som regel en plan for hver dag, men den er det tross alt jeg som har skrevet også.

3. Du kan utsette arbeidsdagen din noen timer om du føler deg dårlig. Dette gjorde jeg i dag på grunn av at jeg våknet med tidenes migrene som aldri ville gå over. Heldigvis kunne jeg utsette arbeidsdagen til formen ble bedre.

4. Du blir ekstra glad når du oppnår noe. Dette er din egen fortjeneste, noe som gjør at stolthetsfølelsen blir ekstra stor.

5. Du slipper å styre med arbeidslister. Andre ansatte behøver du ikke å tenke på og du slipper alt styret med å sette opp arbeidsliste for når folk skal jobbe osv.

6. Du behøver ikke bekymre deg så mye for sykedager. Om du selv eller barnet ditt er syk og må være hjemme, så er det ikke noen stor krise. Da har du mulighet til å være hjemme uten å stresse over egenmeldingsdager.

7. Du har muligheten til å reise og jobbe samtidig. Dette gjelder nok bare om du har et yrke som du kan gjøre hvor som helst i verden, noe jeg har (woho!) I år skal jeg reise mye, men jobben blir selvfølgelig med.

8. Du kan ta dagen fri og jobbe kvelden i stedet. Om jeg har fått en dårlig natt søvn hender det en veldig sjelden gang at jeg sover litt lengre og heller sitter oppe litt lengre på kveldene og jobber. Dette skjer ikke så ofte, men det er godt å ha den muligheten.

9. Du kan få mer tid med barna dine. Med fleksibel arbeidstid kommer også mer kvalitetstid med barna. Dette er absolutt den største og beste fordelen ved å være egen sjef.

10. Du gleder deg til å jobbe hver dag. Det er en ubeskrivelig herlig følelse å våkne med et smil og glede seg til å starte arbeidsdagen, noe jeg gjør så og si hver dag.

Er du din egen sjef, i så fall, hva liker du best?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply kristin 17. mars 2015 at 14:07

  Ganske mange fordeler ja :) Nå har jeg skole og litt jobb ved siden av blogg og designjobbing, men kunne absolutt tenkt å drive for meg selv når jeg er ferdig med studiene :)

 • Reply Janne Bodin 17. mars 2015 at 17:58

  Åh, så heldig du er! Drømmesituasjon det der :-) Tror det hadde passet meg midt i blinken! Hihi

 • Reply Egeo 17. mars 2015 at 19:25

  Jeg kunne godt ha tenkt meg å være min egen sjef. Men akku det er mer realitisk med en «vanlig» jobb

 • Reply Hild Frøya 18. mars 2015 at 10:51

  Jeg er helt enig med deg i disse tingene. veldig godt når vi har hatt en sånn sykdomsperiode som vi har hatt nå, alle tre unga har vært syke i tur og orden siden tidlig i februar. Så i en vanlig jobb, hadde vi brukt opp sykt barn dagene våre begge to.

 • Reply Anette Linnea 18. mars 2015 at 15:31

  Hadde jeg hatt muligheten til det så hadde jeg lett vært min egen sjef! Det livet hadde vært så mye enklere :-) DU ER HELDIG!

 • Reply Terese Hagen 18. mars 2015 at 20:12

  Det er drømmen å kunne leve av noe man elsker å gjøre! Jeg har vært altfor dårlig med bloggingen, men når jeg først skriver et innlegg er jeg i mitt rette element!
  Elsker bloggen din og alle tipsene! Ha en fin kveld videre :D

  • Reply reidunbeate 19. mars 2015 at 18:55

   Terese: Tusen takk for så fin kommentar! :-) Ønsker deg en kjempefin kveld! :)

 • Reply Maria Øyhaugen 19. mars 2015 at 23:45

  Jeg elsker å være min egen sjef!
  Det er jeg liker best er å kunne styre tiden min selv. Jeg har tid til min kjære og sønnen vår og jeg er ikke bundet til noe. Ingen skal fortelle meg når jeg skal ta ferie eller om jeg kan dra på besøk til mamma i noen dager! ^^
  Jeg jobber med helse/fitness/beauty-produkter og utvikling av ledere.
  Akkurat med min jobb er det en ting til jeg liker utrolig godt da – Jeg hjelper helt vanlige mennesker til å bli sin egen sjef uten masse investeringer og utgifter. :)

 • Reply Kristine 29. april 2015 at 15:29

  Høres så deilig ut!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits