Parenting

MANGE INNTRYKK PÅ BYTUR

egon

I dag reiste jeg og Miley inn til Trondheim for å overnatte på hotell, eller Miley ligger nå over til farmoren sin, mens jeg unner meg litt alenetid på flotte Clarion Hotel Park. I dag har vi handlet masse nye klær, spist kjempegod pizza på Egon og bare kost oss vi to. Det var gøy å se hvordan Miley reagerte på det å være i en «storby». Hun er jo kun vant til vår lille hjembygd, så gangoverfelt hvor vi måtte vente på grønn mann skjønte hun lite av. Hihi. Også merket hun faktisk forskjell på folkene også, noe jeg ikke tenkte så mye over der og da. «Hvorfor går alle så fort?», «hvorfor er alle så sinte?», «hvorfor må du holde i hånden min hele tiden?» .. ja, dere skjønner. Folk i byene ser faktisk stressa og sure ut. Den lille treåringen min har jo helt rett. Ja, det var faktisk en person som faktisk hadde det så travel at han «snublet» i Miley, men giddet ikke en gang å stoppe opp når han så at hun falt og slo seg. Dere kan tro jeg ble irritert.. Om man er skyld i at et lite barn faller og slår seg, så skal man bry seg altså. Makan!

park1

I morgen står enten lekeland eller pirbadet på planen, men nå skal jeg kose meg med noen episoder «Vikings» helt for meg selv. Aaah – Hotellivet er herlig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Charlotte 23. mars 2015 at 23:07

  Noen mennesker er rett og slett bare opptatt av seg og sitt, noe som er utrolig leit.. Men herregud, for en skjønn datter du har! Helt herlig <3

  • Reply reidunbeate 24. mars 2015 at 20:04

   Tusen takk Charlotte – Hun er verdens fineste! :D Ja, mange som er helt distre og stressa. :P

 • Reply Mia Bakken Olsen 23. mars 2015 at 23:18

  Så søt hun er daa :) Synes absolutt mannen kunne stoppet, sagt unnskyld og spurt om det gikk bra med henne! Hvor i trøndelag bor du? Var sikker på at det var i Trondheim jeg. tihi!

  • Reply reidunbeate 24. mars 2015 at 20:04

   Ja, det mener jeg også. :) Bodde i Trondheim tidligere, men flyttet tilbake til hjembygden min til Kyrksæterøra. Der hvor Mulla Krekar kanskje skulle flytte vet du.. Hihi. ;)

 • Reply Regine 24. mars 2015 at 09:29

  Å, så herlig – kos dåke masse!! Hotellfrokoster er det beste – nyyt!

 • Reply Linn Isabel 25. mars 2015 at 10:41

  Utrolig hvor mye barn legger merke til, som vi voksne kun overser, og tenker på som «normalt» Hun er jo bare superskjønn! <3

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits