Parenting

JOGGESKO I HERLIGE VÅRFARGER

sko1

Synes bloggen min har blitt skikkelig rar disse to siste dagene. Veldig uvant å blogge om hverdagen min, da det ikke er det jeg hovedsaklig jeg bruker å skrive om. Vel vel, litt variasjon er alltid kjekt! :)

Ovenfor kan dere se noen av mine innkjøp fra vår Trondheimstur. Det er absolutt ingen tvil om at dette er de herligste joggeskoene jeg har hatt. Jeg elsker de spreke og vårlige fargene! De kjøpte jeg hos Din Sko på Torget. Slo skikkelig på stortromma denne gangen og handlet et råstilig par sorte sko hos ALDO også.

Det er så herlig å kunne legge bort vinterstøvlene og få på seg fine, lette sko igjen. Vår og sommer er definitivt de to beste sesongene. Jeg kjenner lukten av nyklipt gress og grillede pølser allerede.

Flere som gleder seg over våren eller?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Iselinn Andersen 24. mars 2015 at 23:03

  Det må være de fresheste joggeskoene jeg har sett på lenge! :-D

 • Reply Mia Bakken Olsen 24. mars 2015 at 23:07

  Synes det er kjekt å få lese litt hverdag også :) Skoene var utrolig lekre og freshe!

 • Reply Karoline 24. mars 2015 at 23:29

  Jeg elsker våren! Så søte joggesko :) Skikkelig herlige farger.

 • Reply Lisa 25. mars 2015 at 00:18

  Herlige sko! Utrolig deilig med bare og tørre veier, fugler som kvitrer og hestehov og blåveis i veikanten. Vår <3

 • Reply Bare Katrine 25. mars 2015 at 09:42

  De skoene der likte jeg skikkelig godt! Spreke friske farger er aldri feil :) Selv går jeg fortsatt i svarte boots med ullsokker i, men jeg er en skikkelig frysepinn.. Dessuten tok jeg sommerjakken fram litt for fort og har vært syk i en ukes tid, så nå tar jeg ingen sjanser :P Men jeg gleder meg sykt mye til vår og sommer nå ja! :)

 • Reply Helene 25. mars 2015 at 09:43

  NYDELIGE farger! Jeg er ute etter noen nye joggesko selv, men finner ikke noen som er den perfekte enda, heldig du som har funnet to! :D Ha en fin dag Reidun :)

 • Reply kristin 25. mars 2015 at 12:27

  såå freshe de var! elsker litt farger på hverdagen :)

 • Reply maria 25. mars 2015 at 12:43

  Sååå fine joggesko! Jeg elsker spreke farger på treningstøyet mitt ☺

 • Reply Marlene 28. mars 2015 at 11:09

  Kjempefine sko Reidun, minner om vår og sommer ! :-D Liker at du har blandet inn litt personlige ting og hverdag i de siste innleggene :-)Og jeg liker den freshe fargen i det nye designet ditt, kjempefint!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits