Other

Herlig barndomstid med musikalske «Annie»

1982-film-annie-have-fun-36927437-1920-808

Dette er jenta jeg tenker på med en gang noen sier navnet «Annie». Aileen Quinn var vel bare cirka 10 år eller noe da hun spilte hovedrollen som Annie i den aller første filmen i 1982, og for min del har ingen av nyinnspillingene klart å overskinne originalen. På grunn av dette ble jeg svært skeptisk da jeg hørte at det skulle komme enda en ny film, men ble veldig positivt overrasket straks jeg hørte at Jamie Foxx og Cameron Diaz stod på rollelisten.

Etter å ha fulgt med på både bilder og trailere fra denne kommende filmen, så må jeg ærlig innrømme at jeg har blitt mer og mer nysgjerrig og ivrig etter å se den. Ikke bare for min egen skyld, men også for datteren min. Selv ble jeg født i 1987, men «Annie» var et fast innslag i min barndom, noe jeg gjerne vil at den skal bli for treåringen min også, men da tror jeg kanskje denne nyinnspillingen fra 2015 faller best i smak.

new-musical-movies-2015-and-beyond-Annie-Will-Gluck

«Annie» har norsk kinopremiere allerede i morgen, så da tenker jeg salene blir fulle av foreldre og barn, begge med store forventninger, som jeg både håper og tror blir oppfylt. Selv om dette ikke er en tegnefilm, så skal jeg absolutt ta med meg treåringen min for å se denne. Vi elsker jo begge både sang og dans, så da kan det vel ikke bli bedre enn å se «Annie»!


// Samarbeid

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Camilla 30. mars 2015 at 01:37

  Åh!!! Jeg husker så godt det ansiktet. Nå begynte jeg å mimre litt her. :-) Haha.

 • Reply Hild Frøya 30. mars 2015 at 12:29

  Annie ja, hvem kan vel glemme det. Husker vi leika Annie også, i min barndom. Annie.. Ååå.. Nå fikk du meg til å lengte.. hehe.. Jeg har originalen på DVD (måtte jo bare ha), og jeg er fryktelig skeptisk til nyversoner av slike klassiske filmer.. Men, jeg har jo barn, ei jente også, så jeg må vel kanskje bite i det sure eplet og kikke på denne likevel..

 • Reply Veronica S 31. juli 2015 at 09:41

  ELSKER Annie. Lyst å se denne ny innspillingen faktisk. Spilte i Annie musikalen selv for et år siden.

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits