Inspiration

20 ROMANTISKE LÅTER JEG ELSKER

20-romantiske-sanger-mest-lovesong-bryllup-liste

Jeg brukte såpass lang tid på denne romantiske sanglisten at jeg ønsker å dele den her på bloggen. Jeg lagde den spesielt for Femelle’s Facebookside, men synes den passer så fint her også. Selv elsker jeg absolutt alle disse sangene og har lagret denne listen på Spotify slik at jeg kan høre på den når jeg føler for det. Vi har alle godt av litt romantisk musikk av og til. ;)

Kunne fortsatt på denne listen i det uendelige, men føler jeg har fått med de 20 viktigste.

Har jeg glemt noen viktige?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Hild Frøya 4. april 2015 at 10:49

  Mange fine sanger her.. Jeg er veldig glad i Beyonce Knowles Halo jeg da.. hehe..

  • Reply reidunbeate 4. april 2015 at 13:05

   Åh, ja den er veldig fin Hild! :-)

 • Reply Synne Jørgensen Livang 4. april 2015 at 17:04

  Seal sin «Kiss from a Rose» har forblitt favoritten min gjennom så mange år, den er fantastisk<3

 • Reply Sissel 4. april 2015 at 17:57

  Lonestar sin amazed er den aller fineste kjærlighetssangen jeg vet av. Også veldig glad i Lifehouse sin everything og The Kelly Family sin I cant help myself. Ellers utrolig mye bra på lista di :)

  • Reply reidunbeate 4. april 2015 at 19:20

   Åh ja Amazed skulle absolutt vært på denne listen. Det er en viktig låt jeg har glemt av. Den er en av mine største favoritter også!! :D

 • Reply Inga 5. april 2015 at 16:10

  Ed Sheeran – Thinking Out Loud, Big Star – Thirteen, Carly Rae Jepsen – I Really Like You og alle fantastiske versjoner av La Vie En Rose (holder en knapp på Louis Armstrong, eller versjonen fra How I Met Your Mother) er favorittene hos meg når det kommer til romantiske sanger for tiden. Nyyydelige <3

  • Reply reidunbeate 5. april 2015 at 17:34

   Mange flotte her ja! :D Ed Sheeran skulle nesten vært i en kategori for seg selv. Han har så mange flotte sanger altså :D

  Leave a Reply

  Blogglistenhits