Inspiration

SUMMER VIBES MED SCHWARZKOPF

gliss-2

Til tross for at jeg er ubeskrivelig skuffet over at jeg ikke klarte å bli med på tur, så har jeg fått til å jobbe litt i dag. Det høres kanskje litt teit ut, men jeg har faktisk grått over denne turen, og selv om jeg gleder meg til å følge med daglig på bloggerne, så vil det nok stikke litt i hjerterota altså.

Denne reparerende oljen til håret fikk jeg tilsendt fra Schwarzkopf Norge tidligere denne uken og den skulle selvfølgelig blitt med til Gran Canaria. Vel vel, da får jeg begynne å bruke den her hjemme og heller ta den med på de neste turene.

I kveld skal jeg bare senke skuldrene, slappe av og få tilbake positiviteten. God helg alle sammen!

Sponset produkt fra Schwarzkopf

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits