Other

OPPTURER OG NEDTURER: UKEN SOM GIKK

2-april-9

Ukens opptur:
Her er det ingen tvil om at den største oppturen var da jeg klarte å sikre meg to nye samarbeidspartnere. Er så glad for at jeg får positive tilbakemeldinger på bloggen min.

Ukens film:
Film har det blitt veldig lite av denne uken, men jeg har derimot blitt helt hekta på «House Of Cards». Kevin Spacey er virkelig helt rå altså!

Ukens flause:
Flause var det vel kanskje ikke, men jeg synes det var rimelig flaut at alle glante så mye på meg da jeg gikk hjem fra frisøren. Rosa hår er tydeligvis veldig sjokkerende!

Ukens cravings:
Storesøsteren min åpnet sin egen baguettbar denne uken og min favoritt er definitivt baguett med kylling og karri. Åh den er så utrolig god! Kunne spist det hver dag.

Ukens gode gjerning:
Vet ikke helt om dette teller som en god gjerning, men jeg hjalp fineste Regine med å få en sponsor på vippe extensions. Rakk til og med å få det gjort før hun reiste til Gran Canaria og det tror jeg hun ble veldig glad for. :)

Ukens nedtur:
Ikke noe sjokk at ukens nedtur kom på fredag, da jeg innså at jeg var for syk til å bli med på bloggtur til Gran Canaria. Jeg synes det er like vondt enda, men gleder meg til neste gang. Anbefaler alle sammen å følge @femelleno på både Instagram og Snapchat for å følge med på turen til Femelle-bloggerne.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Christine Støle 12. april 2015 at 22:57

  Så leit at du var for syk til å bli med på tur :-( Ellers ser det jo ut som du har hatt en fin uke da! Hyggelig å kunne hjelpe hverandre med forskjellige bloggrelaterte ting :-)
  Jeg eeelsker forresten den nye hårfargen din! Skulle virkelig ønske jeg turte p gjøre noe slikt selv.

 • Reply Mia Bakken Olsen 12. april 2015 at 23:26

  Synes virkelig du er tøff som turte å gjøre noe sååå drastisk med håret.. Veldig kult :D Skulle ønske jeg var like vågal selv! Fortsatt god bedring til deg. Håper du føler deg litt bedre <3 klem

 • Reply Caroline 13. april 2015 at 11:04

  Er så utrolig imponert over alt du har fått til med Femelle!

 • Reply Susanne Nesse 14. april 2015 at 10:38

  Så synd at du skulle bli syk da! Typisk at slike ting skjer når man minst skulle ønske det… God bedring til deg :-)

  Jeg må bare si at FOR en fantastisk blogg du har!! Jeg oppdaget den i går og har allerede rukket å bla meg gjennom omtrent hele bloggen din, hihi! Virkelig inspirerende å lese – du gjør en knallgod jobb!

  • Reply reidunbeate 14. april 2015 at 15:36

   Åh tusen takk for så gode ord Susanne!! Så bra at du liker bloggen min :D <3

  Leave a Reply

  Blogglistenhits