Recipes

SALT BANANSNACKS MED SJOKOLADE

banan6

De siste ukene har jeg ikke vært helt meg selv. Jeg skulle egentlig reise bort denne uken, men bestemte meg for å være hjemme og prøve å gjøre det beste ut av ting her. Jeg føler meg tryggest og mer positiv rundt min egen familie, så da fant jeg ut at det var best for meg å bli hjemme. Jeg har fått tatt igjen mye etterlengtet søvn, slappet av og brukt tiden på å samle energi, roe ned nervene og få opp humøret.

I dag orket jeg til og med å prøve ut noe nytt på kjøkkenet, nemlig salt banansnacks med sjokoladefyll. Jeg kom over noe lignende på en annen utenlandsk blogg for en stund siden, men jeg glemte å lagre siden, så da måtte jeg teste ut min helt egen variant. Heldigvis ble resultatet veldig godt!

banan1

Det eneste du behøver å gjøre er å skjære en banan i små biter og dyppe disse i sjokoladefyll. Det lager du enkelt ved å smelte kokesjokolade, og tilsett havsalt for å gjøre glasuren enda bedre. Pynt gjerne med søte farger for å imponere litt ekstra. Absolutt min nye favorittsnacks!

Hva har dere gjort siden sist da? :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elise 21. april 2015 at 19:31

  Ååh, nammis! :) Så fint å høre at du har fått sovet og slappet av, Reidun Beate! <3

  Jeg har ikke gjort all verden i det siste! :) Prøve å slappe av og kose meg så mye som mulig!

 • Reply kristin 21. april 2015 at 19:36

  namm! Jeg har prøvd å dyppe banan i sjokolade festet på slike fine papirsugerør, men de ville absolutt ikke henge på – hehe ! Hva har du brukt? pinner?

  • Reply reidunbeate 22. april 2015 at 07:54

   Jeg har brukt sånne cake pops pinner :D

 • Reply Susannevedvik 22. april 2015 at 10:08

  Nam nam nam – finnes ikke mer å si!

 • Reply Hild Frøya 22. april 2015 at 14:36

  Å herre. Fikk skikkelig lyst på noe søtt nå altså..

 • Reply Drea 24. april 2015 at 19:25

  Ahhhhh, vann i munnen – RIGHT NOW!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits