Personal

NEW BEGINNINGS

Hei alle sammen.

Det har vært mye negativitet i livet mitt den siste tiden, både angående helsen og jobbsituasjonen min. Jeg ønsker ikke å gå så mye inn på detaljer, men jeg vil få sagt her på bloggen at jeg ikke jobber for Femelle.no lenger. Nå er jeg kun en blogger som alle andre her på portalen og det skal jeg fortsette å være en liten stund til. Jeg er tross alt en gründer og jeg kan ikke gi opp drømmen min om noe eget. Jeg vet med sikkerhet at jeg skal klare å komme meg videre og oppover igjen.

Bloggen min er noe jeg i alle fall aldri kommer til å legge fra meg. Den har vært med meg mellom tykt og tynt, og vil selvfølgelig henge på videre også, uansett hvilke forandringer som kanskje kommer fremover. Et av prosjektene jeg skal investere mye tid i etter hvert er Cleo-Mag. Det er en nettside jeg har utrolig stor tro på og som jeg vet mange liker veldig godt allerede. Å drive en bloggportal er dessverre ikke noe for meg, men å samarbeide med et knippe flotte blogger via Cleo-Mag hadde vært idèelt. Bare ta kontakt om du er interessert!

Femelle.no blir derfor et avsluttet kapittel for min del og selv om det er svært trist, klarer jeg faktisk å se veldig positivt på tiden fremover. Jeg gleder meg!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits