Life

Mitt beste tips for deg med reiselyst

11-04-12

1. REIS! Det er virkelig helt umulig å bli kvitt reiselysten på noen annen måte!

Siden jeg egentlig hadde gledet meg masse til å reise på tur med fine Femelle-jenter både til Gran Canaria og Rhodos, så kjenner jeg at suget etter en sydenferie er skikkelig sterkt nå. Bare på kort tid har jeg fått det så mye bedre og både formen og humøret mitt er igjen på topp. Jeg var helt tømt for energi og måtte lades opp rett og slett. Umulig å få forklart hvordan jeg følte det og hadde det akkurat de ukene det var som verst.

Nå tror jeg derimot at jeg hadde hatt veldig godt av en ferietur, så ikke bli overrasket om jeg plutselig blogger fra Kypros, Hellas eller Spania i løpet av den kommende uken. Haha!

Hvilke reiseplaner har du for sommeren hittil? :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malin 28. april 2015 at 20:24

  Så kjekt å høre at du er blitt bedre :) Jeg skal til Fillipinene, før jeg reiser på utveksling i Canada – så reiselysten blir garantert utfordret fremover!

 • Reply Eva Beate 28. april 2015 at 22:22

  Enkelt og greit! Helt enig – det beste er bare å reise når reiselysten er stor.

  Jeg skal på en norgestur til sommeren, og en sydentur. Ikke helt bestemt destinasjon enda :-)

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 4. mai 2015 at 14:35

  I dag poster jeg en reisepost på bloggen min hehe, så reisefeberen er her, veldig tilstede! I år skal vi til Kreta, gleder meg så masse! Det er faktisk 1 graviditet og en 1 åring siden jeg var på utenlandsferie sist så det er på tide ;)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits