Epic Design

The mystical land of tomorrow

tomorrow-promo1

Jeg har blitt så utrolig glad i dette «Tomorrow» printet. Teksten er både morsom og motiverende på samme tid, og jeg regner med jeg ikke er den eneste som kjenner meg igjen i den? Både jeg og sikkert mange andre har som vane å utsette ting til senere eller som printet sier, i morgen, noe som fører til at det aldri blir gjort.

tomorrow-promo2

tomorrow-promo3

Du velger selv om du vil bestille printene mine direkte fra meg eller via Handlegaten.no. De har jo så mye fint, så det kan være litt kjekt om du ønsker å legge inn en større bestilling med andre varer også. Angrer ikke et sekund på at jeg valgte å bli en del av deres handleside.

Det har forresten kommet flere nyheter i nettbutikken min nå, så stikk gjerne innom en tur. :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hild Frøya 6. mai 2015 at 18:40

  Så morsomt og fint print.. Personlig er jeg store fan av «Jeg starter alltid min slankekur på samme dag… I morra»

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 7. mai 2015 at 12:31

  Du har så mye fint i nettbutikken din! Jeg må virkelig saumfare den :)

 • Reply Kamilla Haaland 7. mai 2015 at 19:26

  Mye sant i de ordene der, ja! :)

  • Reply reidunbeate 8. mai 2015 at 18:59

   Åh, ja absolutt! :)

 • Reply Kristine / KvDesign 9. mai 2015 at 17:13

  Denne digger jeg! En av mine favoritter fra nettbutikken din :D

  • Reply reidunbeate 9. mai 2015 at 20:11

   Åh så bra. Tusen takk :D <3

  Leave a Reply

  Blogglistenhits