Epic Design

NEW A3 PRINT: DON'T LOSE YOUR FIRE

fire-mock

Dette nydelige «FIRE» printet i kan kjøpes i A3 format for 220,- her.

Denne gangen kan jeg faktisk si at jeg har vært min egen inspirasjon bak dette printet. Som dere vet har jeg ikke hatt det så enkelt den siste tiden og jeg føler så og si hele tiden at jeg har en indre kamp med meg selv. Det gjelder å prøve å holde seg oppe på de dagene hvor alt føles helt jævlig, og å aldri gi opp uansett hva som skjer eller hvordan jeg føler meg. Det høres utrolig naivt ut, men det blir faktisk bedre med tiden – Heldigvis.
Håper forresten dere alle sammen hadde en utrolig fin 17. Mai feiring i går! Selv feiret jeg den med hele familien og totalt var vi 17 stykker samlet hjemme hos mamma. Hehe. Kjempekoselig! :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elise 19. mai 2015 at 19:35

    Så fint! <3 Stå på videre, fine du! :)

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits